Verlichting van super kwaliteit

Buiten spots besteld zijn van een zware kwaliteit aluminium tevens voorzien van dag en nacht lampjes precies waar ik naar zocht snel geleverd goed verpakt ben er zeer gelukkig mee.

Ontvangen wat verwacht werd

Op Tijd geleverd. Goed product maar wel opmerking dat kleine boutjes van binnenwerk heel erg vast aangedraaid zaten. De grip op z’n klein kruiskopboitje is minimaal - je draait de kop zo kapot en dan heb je echt een probleem.

ben tevreden over alle facetten van Nostalux

Website duidelijk, afwikkeling verzending goed.

Mooie buitenlamp met een goede beschrijving.

De lamp besteld en de volgende dag al in huis. Goed verpakt etc.

Snel en mooi product

Mooie producten en werd netjes verpakt. Ook snel in huis.

Prachtige lamp en snel geleverd

Makkelijk keuze mogelijkheden en snel geleverd. Nette prijs.

Supersnelle levering

Vandaag besteld en morgen geleverd klopt in dit geval ook echt. Lamp ter vervanging van de oude tuinlamp werd precies op het juiste moment. Afgeleverd zodat de tuin klus ook afgemaakt kon worden.

Kwalitatief hoogwaardige materialen voor een nette prijs.

Zoals ik aangaf hoogwaardig materiaal en en vlotte correcte levering, je krijgt wat je mag verwachten.

Snelle levering van producten met goede prijs/kwaliteit!

Zie bovenstaande!

Naar aanleiding van een vraag die ik had telefonisch contact gezocht met Nostalux. Zeer adequaat en vriendelijk te woord gestaan. De levering was al binnen een dag. In één woord: TOP !!

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte lever ing

snelle levering en goede service

Ruime keuze en snelle levering, prima!

Wat je verwacht krijg je ook, niks veranderen, zo doorgaan

Goed product, snelle levering.

Goed product. Snelle levering

Levert volgens afspraak

Levert op tijd, buitenlamp is van goeie kwaliteit, ben er blij mee

Bram

Duidelijke productomschrijving en een snelle levering.

Snel besteld, snel geleverd

Voldoende

Producten voldoen aan de omschrijving en waren goed verpakt , track en trache werkte niet goed

Zeer snel en erg duidelijk over verzending

Erg goede en snelle informatie

Product (tuinlantaarn) geleverd in 2 fases/2 delen.

Mijn product is in 2 delen geleverd, waar na verwachting alles in één keer geleverd zou moeten worden. Desalnietemin compliment waard dat na telefonisch contact heel snel het resterende deel alsnog geleverd werd. Bedrijf van levering middels Track en Trace kwam helaas in mijn spam terecht; in tegenstelling tot bijv. Post.nl of DHL zou dit mogelijk beter kunnen. Het product voldeed voor de volle 100% PRIMA aan de verwachting. Nog 'n tip eventueel: de lantaarn in mijn geval bestaat uit 4 onderdelen, welke aan/op elkaar geschroefd/bevestigd moeten worden middels 'n soort van sleutel, mijn tip/advies: LEVER DEZE DAN OOK MEE. Groet, J.M.L.M. Wijers.

Zeer goede service

Ik heb 3 buitenlampen gekocht en er was een kleine schade bij 1 lamp en het werdt meteen opgelost goede service

Goede producten en snelle levering

Besteld bij Nostalux en de volgende dag al geleverd. Prima service,

Top bedrijf met een top afhandeling!!!

Vragen na aflevering werden direct en adequaat opgelost. Zeer te spreken over Nostalux van de bestelling tot de aflevering.

Product zoals verwacht snelle levering

Een lampje defect van feestverlichting. Geen probleem we sturen wel een nieuwe na.

Korenmarkt 8

1681PB Zwaagdijk-oost

0228 56 66 97

Over Nostalux

Nostalux is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in verlichting en nostalgische designlampen. Het assortiment omvat een breed scala aan vintage, retro en klassieke lampen, waaronder hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Nostalux richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle, tijdloze verlichting die een sfeervolle en unieke uitstraling biedt voor zowel moderne als klassieke interieurs. Het bedrijf legt de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en het creëren van een warme sfeer in het interieur.