Pluspunten

prima service

Pluspunten

Duidelijke informatie over het artikel, slot voor buitenbrievenbus, per mail besteld en keurig op tijd bezorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levert goed materiaal ziet er erg goed uit

Per vergissing een tuinlamp gekocht zonder bewegings sensor. Toen ik deze terug stuurde in afwachting tot de de juiste binnen komt moest ik zelf 6.90 euro betalen , jammer.

Pluspunten

Pluspunten

Goede persoonlijke service en advies

Geen, ga vooral zo door

Pluspunten

Duidelijke website. Product komt goed overeen met de beschrijving en foto. Snelle levering.

Weet zo geen verbeterpunten. Ga zo door!

Pluspunten

Prachtig product, keurig op tijd geleverd, goeie service door pakketje binnen te zetten

Bied als extra de mogelijkheid om de natuursteen brievenbus op een of andere manier van een huisnummer te voorzien

Pluspunten

Snelle levering en keurige afhandeling van schade aan ruitje door vervangend ruitje op te sturen.

Pluspunten

Groot assortiment, correcte en snelle levering.

Pluspunten

snelheid waarmee de bestelling is verwerkt

geen

Pluspunten

mooi assortiment, snelle levering en zeer vriendelijke klantenservice!

Pluspunten

Mooie lampen en snelle levering, top!

Pluspunten

Mooie lampen, goed verpakt.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling bestelling

Pluspunten

Snelle levering en bij een vraag wordt je netjes en goed geholpen

Pluspunten

Snelle levering. Product was niet goed geleverd(schade aan kap en lamp paste niet goed in elkaar). Contact opgenomen en product retour verzonden. Vervolgens zonder problemen hersteld en nieuw retour ontvangen. Binnen een week. Top!

Voor dat wordt verstuurd check of product goed is

Pluspunten

Ik had zelf fouten gemaakt, verkeerd besteld, dubbel betaald, alles tot in de perfectie geregeld. Geld al terug gestort. Ik ga morgen nog bellen, i.v.m. onduidelijkheid mijnerzijds, over betaling. Sorry voor het ongemak.

alles 100 procent,

Pluspunten

Levering vlot conform afspraak.

Pluspunten

De lamp is Prima op tijd geleverd. Ik kan nog niet beoordelen hoe hij hangt, dit moet nog gebeuren.

Pluspunten

Vlotte afhandeling van de bestelling en levering volgens de prognose van de bezorger

Pluspunten

Wij hadden buitenlampen Vienna 1 en offshore zwart besteld. Superkwaliteit lampen geleverd en prijs/kwaliteit in orde. Deze lampen gaan levenslang mee. Levering naar België perfect uitgevoerd (3 werkdagen)

Pluspunten

Uitgebreide website, mooie spullen, uitstekende communicatie over levering. Aflevering pakket binnen gecommuniceerde tijdsbereik.

Afmetingen van mijn bestelde lamp weken af van de website. Lamp was 10 cm hoger dan vermeld.

Korenmarkt 8

1681PB Zwaagdijk-oost

0228 56 66 97

Over Nostalux

Nostalux is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in verlichting en nostalgische designlampen. Het assortiment omvat een breed scala aan vintage, retro en klassieke lampen, waaronder hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Nostalux richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle, tijdloze verlichting die een sfeervolle en unieke uitstraling biedt voor zowel moderne als klassieke interieurs. Het bedrijf legt de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en het creëren van een warme sfeer in het interieur.