Goed en volgens afspraak geleverd

Goed en volgens afspraak geleverd

Super.

Vlot, correct, eigenlijk niets aan toe te voegen . Gewoon, doe zo voort. Ziezo , weer een tevreden klant . Groetjes en fijne kerst en einde jaar. Hou het gezond . Patricia

Snel en goed geleverd.

Het pakketje kwam snel en goed verpakt op de vooraf vermelde dag en tijdstip.

prima service en mooie prijs artikelen

Duidelijke site waarop ik meteen kon bestellen. Scherpe prijs en supersnel, keurig verzorgd thuisbezorgd.

Super snel

Prima snelle levering, mooie lamp

Snel besteld snel geleverd snel gemonteerd.

Voldoende keus en snelle levering

Op de website was voldoende keus. De levering zelf was snel.

Duidelijke website

De webshop is overzichtelijk. Alleen erg jammer dat het pakketje niet bij een afhaalpunt afgeleverd kan worden.

groot aanbod prima levering

levering was door transporteur op verkeerde adres afgeleverd maar werd accuraat opgelost.

Snelle levering van brievenbus

Prima deal, perfect geleverd!

Tuinspots, normaal al een goede deal, met Black Friday korting een TOP deal. Snel en correct geleverd!!!

goeie service, ik ben tevreden

goed en snel

Prima afhandeling van onze bestelling

Vlot en netjes geleverd

Helaas was de buitenlamp IP20 en dat is niet voldoende waterdicht voor een buitenlamp. Bij het terug sturen werd niet gevraagd waarom ik de lamp terugstuur, lijkt mij waardevolle informatie. Wel moest ik verzendkosten betalen om te retourneren, tochh jammer van de kosten.

Erg goed

Snelle levering.

Duidelijke site. Snelle levering. Produkt, een buitenlamp, voldoet aan verwachting.

Hallo, levering is erg snel. Fijn. Verder zit de doos nog dicht omdat het om buitenlampen gaat die ik binnenkort ga plaatsen...Kan daar nog niets over zeggen Mvg Marcel

Duur maar goede producten

Hele mooie producten, snel handelen, snelle verzending en waar voor je geld

Goede klantenservice

Eenvoudig besteld, snel in huis

Via Marktplaats bij Nostalux uitgekomen. Duidelijke website en eenvoudig besteld en de volgende dag in huis.

Heel tevreden!

Prima site, alles goed te vinden, en snelle levering.

Correct en netjes

Oké,correcte levering

Snel en op tijd geleverd

Het pakketje was volgens de planning geleverd, ik ben dik tevreden

Snelle levering.

Bestellen is erg makkelijk. Snelle levering.

Korenmarkt 8

1681PB Zwaagdijk-oost

0228 56 66 97

Over Nostalux

Nostalux is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in verlichting en nostalgische designlampen. Het assortiment omvat een breed scala aan vintage, retro en klassieke lampen, waaronder hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Nostalux richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle, tijdloze verlichting die een sfeervolle en unieke uitstraling biedt voor zowel moderne als klassieke interieurs. Het bedrijf legt de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en het creëren van een warme sfeer in het interieur.