Gisteren besteld en vandaag keurig geleverd. Prachtige brievenbus!!!

goede service

De patio verlichting is netjes thuisbezorgd. We hebben de verlichting nog niet uit kunnen proberen, maar dat is een kerstcadeau.

mooie lamp, snel geleverd

Oké

Alles goed verlopen na bestelling, bezrging op tijd

Mooi product.

Snelle levering.

Prima hoewel...

Het plaatje wijkt af van de werkelijkheid. Onderaan is de kap dicht en zakt nu niet mooi in de lamp. Verder keurig verpakt bezorgd.

prima levering en koopbegeleiding

cc

Perfecte service

Duidelijke website, netjes verpakt bezorgd, inclusief lichtbron. Aftersales was ook zeer goed: Snel contact, uiterst vriendelijk aan de telefoon. Goed geregeld. Ik koop hier blind weer!

Snel en goede projs

Makkelijke site Snel Goede prijs

Aardige chauffeur en snelle levering

Zie boven

bestelling compleet en snel bezorgd

Binnen 24 uur geleverd

Zie hieronder

Eenvoudig besteld/betaald gisteren om 15.30 u. De volgende morgen om 10.30;in huis. Fantastisch!

Goede kwaliteit en snelle service

De bestelde lampen hebben aan mijn verwachtingen voldaan

Netjes geleverd

Keurig ingepakt en op tijd geleverd

Was snel binnen, en de brievenbus ziet er goed uit.

Was snel binnen, en de brievenbus ziet er goed uit.

Superservice

7 buitenlampen besteld. Super kwaliteit. Veilige lampen die aangaan als het donker wordt. De laatste buitenlamp had een glazen raampje te weinig in de verpakking. Contact opgenomen en probleem meteen opgelost. Super service.

Niet alle artikelen zijn geleverd

De schroeven van de vlaggen stok houder zijn er niet bijgeleverd , ook na melding zijn deze niet nageleverd

Nog niets ontvangen

Tot heden goed Wel nog niets ontvangen!!!

Goed en snel !!!!

Netjes geleverd snel en correct

Netjes geleverd goed verpakt

ok

De verzending van de buitenlantaarn was efficiënt en snel. Maar voor ons - niet erg handige mensen - was het jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bijgeleverd was. Er zat geen snoer in de lamp en het was erg moeilijk om dat er door te krijgen. Verder vinden we het vreemd dat de glaasjes los zitten. Of moeten ze vastgeplakt worden? Niet gebruiksvriendelijk dus. Er moest een klusjesman aan te pas komen. Wel een mooie lamp maar duurder geworden dus!

Geweldige service

Bij ontvangst pakket bleek het glas van de lamp stuk. Na het sturen van een foto werd enkele dagen later een nieuw glas geleverd. Communicatie verliep vlot en vriendelijk.

Korenmarkt 8

1681PB Zwaagdijk-oost

0228 56 66 97

Over Nostalux

Nostalux is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in verlichting en nostalgische designlampen. Het assortiment omvat een breed scala aan vintage, retro en klassieke lampen, waaronder hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Nostalux richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle, tijdloze verlichting die een sfeervolle en unieke uitstraling biedt voor zowel moderne als klassieke interieurs. Het bedrijf legt de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en het creëren van een warme sfeer in het interieur.