Laden reviews...
318 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden doorgaans snelle levering en betrouwbare service. De kwaliteit van de producten is over het algemeen hoog en de verpakking is goed verzorgd. Het bestelproces verloopt soepel en de klantenservice reageert snel op problemen. Over het algemeen is de winkelervaring positief.
De bezorging was prima met een belletje vlak voor aflevering.
R. de Rijk
Leimuiden
Snel geleverd. Product is naar verwachting. Top!
Marian
NOORDWIJK GN
Mooie prik-lantaarns voor buiten. Niet van die goedkope plastic rommel. Ziet er prima uit
Wim
Darp
Zeer snelle bezorging van de bestelde artikelen! en een prima kwaliteit van het bestelde artikel, zeer aan te bevelen!!.
Harry W. Franssen
Maastricht
Er is een ruime keuze van kwalitatief hoogstaande artikelen. Ik vind de prijzen goed, vooral in combinatie met de kwaliteit. Snelle levering en je wordt netjes op de hoogte gehouden.
Niek
Zwammerdam
Producten netjes en goed verpakt. En snel geleverd.
21 October 2021
Marco
Vogelenzang
Deze lampen zijn terug gekomen van een ander, en bij mij geleverd dat kan gewoon niet 0645705075
Jo van den Hoogen
Sambeek
Beste Jo,
Na ontvangst van uw bestelling hebben wij al telefonisch contact gehad. Wij hebben u verschillende oplossingen aangeboden, maar u gaf aan geen interesse te hebben omdat de lampen verder wel in nieuwstaat verkeren. U heeft ze zelfs al hangen.
We begrijpen niet dat u ons evengoed negatief beoordeelt. Een foutje kan voorkomen, maar als we u daarna goede oplossingen aanbieden is een 2 geen eerlijk cijfer.
Lorenzo
Nostalux klantenservice
Niet cf afspraak
Ed
Kerkrade
Goedendag,
Bedankt voor uw review.
Wij hebben e.e.a. even nagekeken.
Hetgeen wat u besteld heeft is ook daadwerkelijk aan u toegestuurd.
Kunt u wellicht aangeven wat er volgens u niet juist is?
Graag vernemen wij van u via [email protected]
Derek
Nostalux Klantenservice
Hetgeen ik gekocht heb was van een goede kwaliteit en voldeed aan de verwachtingen.
Leo
Haeren
Niks aan jullie situatie veranderen.. Duidelijk ook met de website.. Dezelfde reden nu ook, kom eerder terug om dan iets te bestellen via de site.
Ronald
Capelle aan den IJssel
Duidelijke site, levering keurig verpakt. Ook goede info voor lever datum enz.
Edwin
Maassluis
Ontzettend blij met de windlichten snel bezorgd en zeer goed verpakt. Is aan te bevelen.
P. Abbenhuis.
Arnhem
Zoete zien een goed product, tijd zal het leren. Wel top afhandeling van de bestelling
Berend Jan
Ede
Snelle levering, volgens afspraak. Prachtige buitenlamp! Groot assortiment en goede website.
Barbara
Schiedam
Het pakketje zou tussen 8.15 en 10.15 uur bezorgd worden Het is nu 12.30 uur en heb het pakketje nog niet ontvangen
E
Ekehaar
Makkelijk bestellen, prima communicatie en perfecte levering
Rien
Rockanje
Goede specificatie van het product, snelle en correcte levering.
Helmert Lokhorst
Leusden
mooie lantaarnpalen, met warm wit licht een hele mooie lichtuitstraling op onze oprit, heel erg blij mee, gaan nog wat spelen met de 40-20-5- (en wel/niet spiraal) Watt-mogelijkheden.
18 October 2021
Mimi
Stramproy
Voor mij is het nadeel dat ik het in elkaar moet zetten, wat mij niet lukt. Nu moet ik vragen of iemand dit voor mij kan doen. Dat vind ik jammer. Ik had het niet besteld als ik dit wist.
Beveelt niet aan
Monique
Wormer
Goedendag,
Bedankt voor uw review.
Dit product verzenden wij altijd in losse onderdelen.
Wij doen dit om breuk tijdens verzending tegen te gaan.
De handleiding voor de montage is bijgevoegd.
Met deze handleiding zou dit kinderspel moeten zijn.
Mocht u verdere vragen hebben dan vernemen wij dat graag.
Derek
Nostalux Klantenservice
bestelling was snel en netjes afgeleverd
Krieno
Valkenswaard
Na het bestellen kreeg ik de bestelling netjes en zorgvuldig verpakt thuis bezorgd !!! Was goed en snel behandeld en de website was ook makkelijk en overzichtelijk te bedienen
Wim
Kudelstaart
Zoals titel
Alex
Waalre
Ruime keuze, zeer snelle levering en ziet er goed uit. Nog niet opgehangen weliswaar.
Miet
Zonhoven
Bestelling heel makkkelijk.Terugkoppeling snel en correct. Levering volgens de prognose.Perfect .
Frans Poel
Uitgeest
Mooie lampen die razendsnel geleverd zijn.
Lindy
Eindhoven
Nostalux is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in verlichting en nostalgische designlampen. Het assortiment omvat een breed scala aan vintage, retro en klassieke lampen, waaronder hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Nostalux richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle, tijdloze verlichting die een sfeervolle en unieke uitstraling biedt voor zowel moderne als klassieke interieurs. Het bedrijf legt de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en het creëren van een warme sfeer in het interieur.
Korenmarkt 8
1681PB Zwaagdijk-oost