Ongelooflijk veel verpakkingsmateriaal en afval

Mooie producten echter veel te veel afval tussen verpakkingen

Product was goed verpakt en de levering was snel.

Lamp ziet er mooi uit, was goed verpakt.

Zeer tevreden over de service en de gekochte lamp.

Levering

Geleverde muurlamp had een kapot glaasje. De dag erna een nieuw glaasje geleverd.

Niets op an te merken.

Prima ervaring

Duidelijke website. Groot assortiment. Prima communicatie. Snelle en correcte levering. Product voldoet volledig aan de verwachting. Prijs/kwaliteit verhouding in orde. Kortom: Aanbevelenswaardig en voor herhaling vatbaar!

Snel geleverd. Voldeed aan de verwachting

Nooit meer iets bij Nostalux bestellen........

Mijn bestelling zóu zijn verzonden, maar kwam nooit aan. Product zóu opnieuw worden verzonden, maar bleek “plotseling” niet meer op voorraad. Dan komt het verhaal bij mij over als ‘fake’-firma. De halve ster vanwege de vlotte terugbetaling, want dat mag ook geschreven worden ! Alles bij elkaar een ervaring rijker en een illusie armer, want ik zit nog steeds zonder de gewenste zonnewijzer. Nostalux kon voor mij de zon helaas niet laten schijnen..........

Goed spul.

Mooie lamp, goede kwaliteit, beschaafde prijs en snel geleverd. Wat wil een mens nog meer...

Vandaag de tuinlampen netjes op tijd ontvangen.

De verwachting qua kwaliteit van het produkt is prima. Ze staan al in de tuin.

Vlotte levering en degelijke kwaliteit

Mooie degelijke lamp. Wel een kleine uitdaging om de ketting in te kunnen korten. Vraagt handigheid en goed gereedschap, maar voor mij geen probleem.

Mooie lampen. Snelle levering.

Mooie lampen, en snel geleverd.

keurig geleverd zoals afgesproken

geen enkel probleem, ga zo door, mooie lamp, glaasjes erin zetten, vond ik wel een heel gedoe. Zou toch een handiger manier voor moeten zijn, in rubbers bijvoorbeeld, nu staat het glas toch een beetje te rammelen als het waait en is het precies plaatsen echt niet makkelijk. Maar kan aan mij liggen natuurlijk.....

snel geleverd en 100% netjes, goed verpakt

heel netjes

Snelle levering en goed assortiment.

Positief

Problemen uitstekend opgelost

De glazen kappen voor mijn verlichting kwamen tot twee keer toe gebroken aan. Maar iedere keer zonder gezeur keurig opgelost.

Veel keuze, snelle en goede levering.

Ruime en mooie keuze in de webshop. Mijn lamp kwam snel en goed verpakt binnen. Mooie kwaliteit.

alles klopte

bestellen makkelijk, kwam op tijd, zag er goed uit

Ruim assortiment, redelijke prijs.

Bestelde lampen waren vlot te leveren, alleen kon geen dag kiezen, dus werden ze afgeleverd op een tijd/dag dat niemand thuis was.

Geweldig top hoor.

De service is geweldig top hoor.en een prima product

Snel verstuurd

Goed en snel geleverd

Lantaarn met glas was heel goed verpakt. Precies zoals op de foto, Blij mee.

Voldoet aan de verwachting

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Korenmarkt 8

1681PB Zwaagdijk-oost

0228 56 66 97

Over Nostalux

Nostalux is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in verlichting en nostalgische designlampen. Het assortiment omvat een breed scala aan vintage, retro en klassieke lampen, waaronder hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Nostalux richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle, tijdloze verlichting die een sfeervolle en unieke uitstraling biedt voor zowel moderne als klassieke interieurs. Het bedrijf legt de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en het creëren van een warme sfeer in het interieur.