Voldoet aan de verwachting

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Snelle verzending, goede kwaliteit.

Dit is mijn eerste aankoop.

kwalitatief mooie en goede boonbeamer

snel en goed geleverd

Kwaliteit van de producten en de logistiek zijn perfect

Bij de installatie ontbreekt nog de doorvoer van de aansluitkabel naar de connector van de lamp door de steen waar de lampvoet op staat.

Onze aankoop voldoet aan onze verwachting.

De zonnewijzer vinden we heel mooi. Alleen jammer dat er een kleine beschadiging aan de sokkel zit.

Snelle levering en service

Snelle levering, goede service

Alles top in orde

Heel tevreden

Super mooie lampen voor een aantrekkelijke prijs. Levertjes is heel snel in comfortabel verpakking.

Bestellen, betalen, snel leveren en klaar zonder probleem.

Keurig, correct en snel

Goede kwaliteit lamp

Na lang zoeken een buitenlamp gevonden die bij ons huis past. Lamp is van goede zware kwaliteit.

1e order, gewoon goed !

Levering was keurig op tijd!

Prachtig product alleen jammer dat de vlagenmasthouder niet met twee bijbehorende schroeven wordt geleverd. Dan zou het echt helemaal af zijn.

Prima webshop

Snelle levering. Lamp voldoet aan wensen.

goed, maar bezorgkosten heel erg duur

Bezorgkosten heeeeeeeel erg duur

Prima product.

Product was goed verpakt en zag er naar wens uit

Mooie lampen snel besteld

Helaas gaat er iets mis al er gloeilampen besteld worden. Ik wilde er meer en het aantal is niet goed verwerkt. Waren er ineens minder. Dat zag ik pas toen er afgerekend werd. Ik heb nu 2 bestellingen gedaan en dezelfde fout ervaren. Ging om de dag/nacht sensor gloeilampen. Even checken. Er komt dus nog een extra bestelling aan☺️

zie onderstaand

Bestelling,aflevering ,installatie en werking uitstekend

Mooi en kwalitatief goed product.

Buitenlamp van goede kwaliteit en prima service.

Matige kwaliteit. Goed opgelost door Nostalux.

Een tuinlamp zonder propere achterdeksel, waarbij de snoeren in feite blootgesteld zijn aan weerselementen vind ik nogal teleurstellend. Gelukkig is dit goed opgelost vanuit Nostalux met een waterdichte aansluiting, die ze onder service hebben nagestuurd. Bedankt!

Opzich prima alleen het in elkaar zetten…..

Prima producten maar het in elkaar zetten is keer op keer een probleem. De glasplaten zijn echt zo breekbaar dat is heel erg jammer.

Zeer goede service en snelle afwikkeling.

Zie boven, goed verpakt en duidelijke tekst.

Matig

Doos lijkt open te zijn geweest. Constructie van het product, buitenlamp, valt me erg tegen.

Teleurstellend

Op de website stond: "vandaag besteld, morgen in huis". Dit werd niet waargemaakt. Zonder enige berichtgeving werd het vier dagen later bezorgd. Het product (een buitenlamp) werd geleverd met een Engelse handleiding, wat geen handleiding genoemd mag worden, wat op zich vreemd is, want de lamp moest volledig in elkaar gezet worden. Gezien het feit dat het hier gaat om een elektrisch apparaat, had er een deugdelijke handleiding bij moeten zitten.

Tevreden van de service.

De website is overzichtelijk,enorm groot aanbod in buitenverlichting. Goeie service na de levering.

Korenmarkt 8

1681PB Zwaagdijk-oost

0228 56 66 97

Over Nostalux

Nostalux is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in verlichting en nostalgische designlampen. Het assortiment omvat een breed scala aan vintage, retro en klassieke lampen, waaronder hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Nostalux richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle, tijdloze verlichting die een sfeervolle en unieke uitstraling biedt voor zowel moderne als klassieke interieurs. Het bedrijf legt de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en het creëren van een warme sfeer in het interieur.