Afspraak wordt waargemaakt

De bestelde artikelen zijn conform opgegeven tijdsplanning compleet en onbeschadigd geleverd. Artikelen waren zorgvuldig. Top.

Eenvoudig top !

Dit is de derde keer dat ik hier iets bestel en ook onze nieuwe brievenbus werd snel geleverd. De kwaliteit is écht top, het maakt onze entree helemaal af !

Hele goede ervaring.

De lampen werden op tijd geleverd en waren goed verpakt. Helaas was 1 glaasje stuk. Hierover gebeld en er werd gelijk een nieuwe opgestuurd. Ook weer goed verpakt. Goede service, goed bedrijf.

Het artikel werd binnen enkele dagen na de bestelling geleverd.

Verlichting doet het niet.

Eerst niet geleverd omdat het adres niet klopte. En nu heb ik de verlichting ontvangen, alles opgehangen, daarna pitten erin gedraaid. Stop ik de stekker erin doet de verlichting het niet. Nog keer alle pitten erin en eruit gedraaid en weer niks.

Zie uitgebreide reactie

Prima website om te bestellen. Ook bezorging was ook goed en keurig ingepakte bestelling. Alleen heb ik voorafgaande aan het bezorgen geen mail gekregen met een bezorgtijd.

snel en goed afgehandeld

Besteld en volgende dag in huis. Keurig verpakt.

Prettig contact met de servicedesk. Erg meewerkend en meedenkend

Zeer mooie brievenbus ontvangen

Goede service en snelle levering. Product is geheel naar wens

Snelle levering, goed product

Mooie brievenbus, snelle levering, goede kwaliteit

Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site, goede mail over aflevering. Verpakking van het artikel was niets op aan te merken.

Goed en snel geleverd

Dit bedrijf is aangeraden bij vrienden die wat nodig hebben

Leuke lamp en snel verzonden

Dat dus, wat wil je nog meer?

top

snelle bezorging, duidelijke communicatie.

Zeer geslaagd!

Prima website, bijna alles heel duidelijk omschreven..... levering erg vlot en keurig.

Prima en snelle service.

Goed product, goed verpakt, volgens afspraak geleverd. What else?

Zie boven.

Tot nu toe uitstekend

X

Perfect geregeld!

Snel bezorgd, en op de hoogte gehouden van de status van verzending.

1 lampje kapot

Helaas bleek er 1 lamp kapot te zijn!! Maar door de goede en snelle service snel opgelost!! Heel blij mee!! 1 minpuntje is dat de lampen niet vervangen kunnen worden en dat dit niet duidelijk in de omschrijving vermeld staat.

Superfijn materiaal

Goed materiaal

Goed geregeld en snel geleverd

De lamp die ik besteld heb viel wel een beetje tegen kwa vorm en stevigheid. We moesten zelf nog het glas erin zetten. Het is geen rebuste lamp zoals we van jullie gewend zijn meer een bouwmarkt lamp. Materiaal valt tegen.

Adequaat, effectief en efficient geholpen

De kunststoffen kappen van de lantaarns K3A waren aan vervanging toe na 5 jaar in de volle zon gehangen te hebben. Geadviseerd werd om over te stappen naar glas, afmetingen ter controle meegestuurd gekregen en de link waar de kappen besteld konden worden... zo gezegd, zo gedaan. Binnen enkele dagen in huis, verpakt op een wijze dat zelfs de meest aggressieve postbezorger de kappen nog niet kapot zou kunnen krijgen en meteen gemonteerd. Er hangen weer twee pareltjes aan de muur in het historisch centrum van Brielle!

Subliem

Na een scheef armatuur van de buitenlamp kreeg ik de volgende dag al antwoord op mijn mijn mail. Na de vraag wat mijn wens was kreeg ik direct een retourticket en kon de armatuur kosteloos retour zenden. Ik kreeg netjes een mail dat de armatuur was ontvangen en dat diezelfde dag de nieuwe armatuur is verzonden. Hele fijne ervaring met dit bedrijf.

perfect

Ik werd via mijn pc op de hoopte van de bestelling gehouden. Het liep allemaal voortvarend en ik ben zeer tevreden. Met vriendelijke groet.

Korenmarkt 8

1681PB Zwaagdijk-oost

0228 56 66 97

Over Nostalux

Nostalux is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in verlichting en nostalgische designlampen. Het assortiment omvat een breed scala aan vintage, retro en klassieke lampen, waaronder hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Nostalux richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle, tijdloze verlichting die een sfeervolle en unieke uitstraling biedt voor zowel moderne als klassieke interieurs. Het bedrijf legt de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en het creëren van een warme sfeer in het interieur.