Degelijke led tl met veel licht. 2 stuks in de garage gemonteerd.

TOP !!!

Lamp keurig op tijd ( snel) in huis, prima verpakt, technisch goed doordacht geconstrueerd, alleen de handleiding had (voor klanten met wat minder technisch inzicht) wat duidelijker gekund.

Wat je vraagt, is geleverd

Gewoon duidelijk, evenals de informatie over de bezorging

Netjes op tijd geleverd

Hier een vlaggenstokhouder gekocht, deze werd keurig netjes op tijd en goed verpakt geleverd. En het gekochte voldeed ook volledig aan de verwachtingen.

Goede en snelle levering. Enkel voor de prijs had ik verwacht een kant en klare lamp te ontvangen.

Product goed, levering matig.

Buitenlamp besteld. Bestellen eenvoudig, informatie duidelijk en correct. Levering weliswaar binnen een dag, maar bij niet thuis pontificaal voor de deur gezet (hele dag in het zicht/diefstalgevoelig).

Bij eerdere bestellingen goede ervaring gehad. Snelle levering. Nu ontbrak echter de gloeilamp bij onze bestelling. Ik hoop dat Nostalux hierin ook een goede service biedt en de kosten van de zelf aangeschafte gloeilamp aan ons vergoed.

Goede prijs kwaliteit snelle levering

Volgende dag al binnen en leuke prijs voor de buitenlampen van ks met gratis led-lampen!

mooie nostalgische brievenbus, goede kwaliteit, en snel geleverd.

mooie nostalgische brievenbus, goede kwaliteit, en snel geleverd.

Snel en mooie spullen!

Het kwam snel en ziet er heel goed uit.

Top bedrijf

Snelle levering spullen goed ingepakt om beschadigingen te voorkomen en een eerlijke prijs.

Perfecte levering

Snel geleverd, correcte afhandeling en probleemloze facturatie

Snel en goed geleverd

Mooie site en mooie producten die snel geleverd worden

Snel geleverd.

Na bestelling via mail binnen 3 dagen binnen. Kwam zelfs een 1/2 uur eerder dan in de mail stond.

top

Nostalux zelf prima en netjes alleen transmission hun vervoerder waardeloos. Laat pakketjes bij buren achter zonder briefje achter te laten.

Zeer snelle en goede levering

Goed product, en een prima prijs kwaliteits verhouding

Netjes verpakte en degelijke zending verstuurd.

Onderdeel online bekeken en geselecteerd, komt in werkelijkheid correct overeen, is op een goede manier verpakt en verzonden.

Snelle reactie

goede en mooie goederen

Positief. Op tijd geleverd, goed verpakt en mooi item

Snel afgehandeld en goed verlopen

Lamp nog niet geinstalleerd, maar dat zal zeker wel lukken

Zeer snel ..

Snelle levering, perfect verpakt, mooi en duurzaam product

snel!!

Ik had de producten de volgende dag al in huis. Voordelige prijs! Product voldoet aan verwachting.

Zoals altijd, perfect!

Binnen 2 dagen heb ik de mijn bestelling gekregen.

Mooi product

Het bestelde product (vlaggenstok houder) zag er op het plaatje nét zo uit als in het echt.

Korenmarkt 8

1681PB Zwaagdijk-oost

0228 56 66 97

Over Nostalux

Nostalux is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in verlichting en nostalgische designlampen. Het assortiment omvat een breed scala aan vintage, retro en klassieke lampen, waaronder hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Nostalux richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle, tijdloze verlichting die een sfeervolle en unieke uitstraling biedt voor zowel moderne als klassieke interieurs. Het bedrijf legt de nadruk op kwaliteit, vakmanschap en het creëren van een warme sfeer in het interieur.