Helena
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
You have 5,660 reviews with an overal score of 9
Review overzicht
Kundar melder ofte rask levering og påliteleg service. Produktkvalitet er generelt høg. Bestillingsprosessen er enkel og kundeservicen er hjelpsam. Totalt sett er kjøpsopplevelsen positiv.
Helena
Haarlem
Goede, maar trage afhandeling van een klacht.
Erick
Baarn
Blij met de stijlvolle aluminium brievenbus! Mooie donker groene kleur. Heb gekozen voor aluminium, ga er van uit dat vanwege het roestvrije materiaal er geen roest ontstaat. Heb vanwege het lawaai stukjes zelfklevend foam geplakt op de delen waar het materiaal elkaar raakt. Hoop nog veel en lang plezier te hebben van deze fraaie brievenbus.
Herman Velink
AMSTERDAM
Snelle levering, en product zoals omschreven. Mooie kwaliteit!
Eric
Uden
Werd telefonisch goed geholpen en de levering was snel
Theo
Ysselsteyn
Transparante en zorgvuldige communicatie en snelle levering
15 September 2026
Heidi van der Ree
Soest
De brievenbus ziet er op het eerste gezicht erg mooi en degelijk uit en het klassieke ontwerp is precies wat we zochten. Helaas valt de afwerking wel tegen. Op meerdere plekken zitten beschadigingen en oneffenheden in de lak en voor deze prijsklasse had ik eigenlijk een veel nettere afwerking verwacht. Erg jammer, want qua model en uitstraling is het verder echt een mooie brievenbus. Daarom voor mij een voldoende, maar zeker geen hogere beoordeling.
Beveelt niet aan
15 September 2026
Jeremy
Geldrop
Bedankt voor uw review en uw feedback. Deze helpt ons om onze service verder te verbeteren.
Fijn om te horen dat het ontwerp en de uitstraling van de brievenbus goed aansluiten bij wat u zocht. Tegelijkertijd vinden wij het erg jammer om te horen dat de afwerking niet aan uw verwachtingen voldoet.
Onze brievenbussen worden met de hand geproduceerd en gecoat. Hierdoor kunnen kleine verschillen en oneffenheden voorkomen, die bijdragen aan de authentieke, handgemaakte uitstraling van het product. Beschadigingen zijn echter nooit de bedoeling en horen uiteraard niet bij deze uitstraling.
Wij kijken daarom graag met u mee naar de situatie en een passende oplossing. Mocht u hierover nog geen contact met onze klantenservice hebben gehad, dan kunt u ons een bericht sturen met uw bestelgegevens en enkele foto's van de beschadigingen. Onze klantenservice kijkt dan graag met u mee om te beoordelen wat wij voor u kunnen betekenen.
Snelle levering, en goede producten
12 September 2026
Ed
Made
Het product was nog mooier dan op de site. Het was keurig verpakt en snel verzonden. Aanrader.
11 September 2026
Jeroen
Leeuwarden
In de winkel vriendelijk geholpen. Zelfs later nog 1 lamp bij besteld en online binnengekregen. De lampen zelf zijn hartstikke mooi. Het instellen van de lamp is priegelwerk en even uitvinden hoe het precies werkt. Maar uiteindelijk is dat redelijk goed gekomen. De afwerkdopjes zijn heel klein en wij vinden dat er maar weinig over blijft op het schroefdraad dus priegelwerk om erop te draaien en bij ons dus 1 gevallen helaas. Maar werd keurig nagezonden met de post. Alleen stuurde ze er echt maar 1 haha. Totaal 3 lampen gekocht, we zijn er blij mee. Hopen dat ze lang meegaan en mooi blijven!
11 September 2026
Nathalie
Zaandam
Mooie lampen Snelle correcte levering Goed verpakt Het aansluiten van de lamp ging lastig. Draden te kort. Ruimte achter de lamp krap. Dit hadden we gezien de prijs beter verwacht. Maar toch een positieve ervaring
8 September 2026
Betty
Vaassen
Solar tuinverlichting bij Nostalux gekocht, zeer snelle levering . Gebruiksaanwijzing goed voor een leek zoals ik. Binnen 20 minuten alles geïnstalleerd en op plaats in tuin gezet. Al in de avond voldoende opgeladen voor verlichting. Kan verlichting op 2 standen zetten
8 September 2026
Paul de Man
Valkenswaard
We hebben een buitenlamp besteld bij Nostalux. Hij is nog niet aangesloten maar alles ademt kwaliteit; geen goedkoop plastic maar echt rvs metaal en glas. Wij zijn heel blij!
5 September 2026
Jantien
Ouddorp
Snelle en goede levering de lampen nog niet geïnstalleerd dus dat nog even afwachten!
4 September 2026
Astrid
Nieuwegein
2x een pakket besteld, prima
4 September 2026
Anja
nieuwegein
Top armatuur en makkelijk via de site te bestellen. Vandaag besteld, morgen al geleverd
2 September 2026
L.
Huizen
Gewoon een top ervaring. Juist als er iets misgaat buiten je eigen schuld en het dan toch zo snel en goed oplossen. Dan toon je je klasse. Complimenten en dank!!
1 September 2026
Zegge
31 August 2026
Henk
Roosendaal
Verlichting is precies wat we zochten, zeer snelle levering.
31 August 2026
Lucienne
Haacht
Easy to order, lamp is beautiful with a reasonable price, mounting on the wall very easy.
29 August 2026
Wieringerwaard
25 August 2026
Berry
Leuvenheim
Snelle levering en gunstige prijs
21 August 2026
Wim