Laden reviews...
327 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunderna uppger vanligtvis snabb leverans och pålitlig service. Produkten håller hög kvalitet. Beställningsprocessen är smidig och kundsupporten är hjälpsam. Sammantaget är köpupplevelsen positiv.
Ik heb nieuwe plastic kappen voor mijn K/S buitenlampen besteld Deze zijn direct verzonden en snel aangekomen
19 August 2026
Dick
Meteren
Vlot in huis. Goed verpakt.
19 August 2026
Gerald
Venlo
Ik had aan Nostalux advies gevraagd over te bestellen glas (4 stuks) en had daarbij de exacte maten van het glas dat ik moest hebben doorgegeven. In hun advies gaven ze aan welk type ik moest bestellen op basis van mijn aangeleverde maten. De geleverde glazen paste niet maar ze wilden deze niet terugnemen omdat dat het beleid is. Ik vind dat zij mij verkeerd advies hebben gegeven. Ze hadden mij ook kunnen zeggen dat de maat waar ik om vroeg niet meer leverbaar is. Ik zit nu met glas waar ik niks aan heb en krijg mijn geld ook niet terug.
Beveelt niet aan
Alex
Kruisland
Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend om te lezen dat de ontvangen glazen uiteindelijk niet passend zijn gebleken.
Graag lichten wij de situatie toe. De glassets in ons assortiment zijn specifiek bestemd voor de lampen en modellen die bij het betreffende product worden vermeld. Op basis van de door u aangeleverde afmetingen hebben wij gekeken welk glas uit ons assortiment het dichtst bij deze maten in de buurt kwam en deze mogelijkheid aan u voorgelegd. Omdat het glas niet bestemd was voor uw specifieke lamp, konden wij hierbij niet garanderen dat het daadwerkelijk passend zou zijn.
Daarnaast staat op de betreffende productpagina meermaals vermeld dat deze glassets niet geretourneerd kunnen worden. Om deze reden kunnen wij de glazen helaas niet retour nemen of het aankoopbedrag terugbetalen.
Wij begrijpen dat dit voor u een teleurstellende uitkomst is. Tegelijkertijd hopen wij met deze toelichting duidelijk te maken hoe onze handelswijze tot stand is gekomen en waarom wij in deze situatie helaas geen andere oplossing kunnen aanbieden.
Degelijke kwaliteit van de lichtarmaturen. Heel tevreden.
Ronny Verbraeken
Axel
Snelle en zorgvuldige levering Goede kwaliteit
Peter
St. Willebrord
Een paar mooie lampen besteld. Ik ben er blij mee. De levering ging lekker soepel
Jan
Visser
Mooie solar lampen en snelle levering
Marja
Apeldoorn
Zie boven
Eric
Apeldoorn
Eergisteren besteld en vandaag binnen. Kwaliteitsproduct. Zeker tevreden mee.
Ton
Theunis
Vanaf moment van zoeken naar ons gewenste product is niet mis gegaan. Erg gebruiksvriendelijke webshop, ruime keuze en snelle levering. Ook de dagelijkse update van het leveringsmoment hebben wij als plezierig ervaren. Dit bedrijf hebben wij opgeslagen in onze favorieten, iets dat wij niet vaak doen. Kortom, zeer aan te bevelen webshop!
Ronald
Ravenstein
Fijne website waar je overzichtelijk kunt bestellen. De lampen werden de volgende werkdag bezorgd.
16 August 2026
Danielle
Valburg
Heb lampen besteld en dit klopte
15 August 2026
Marianne
Wesepe
Producten perfect, maar door fout van mijn kant is de administratieve afhandeling c.q. correctie door Nostalux wel erg moeizaam…Als je zelf geen fouten maakt verwacht ik ook geen probleem. Product zelf is goed!
13 August 2026
M
Rosmalen
Mooie lamp. Decoratief en sfeerfol
8 August 2026
Ralph
Amsterdam
Snelle levering. Zeer goed verpakt. Mooie kwaliteit. Branden erg leuk. Mooi sfeerlicht.
8 August 2026
Lysbeth
Ijmuiden
Voor de tweede maal besteld bij Nostalux. Telkens topkwaliteit van de verlichting!
Marc Van Daele
De Haan
Prima, snelle levering
Corine
Alphen
Lamp werd snel geleverd en was goed verpakt. Lamp is van goede kwaliteit. Erg blij mee!
Antoinette
Monster
Zie boven
4 August 2026
Elly
Voorburg
Uitstekende website, snelle levering en goed op de hoogte gehouden op het verloop van de zending
Helena
Beekbergen
Zeker vriendelijk geholpen en snel geleverd
Evert
Purmerend
Goed verpakt en alles werkte
Josette van Os
Den Haag
Alles verliep zoals verwacht
H.
Almelo
Goede service, vlotte verwerking van de bestelling en heel snel geleverd.
27 July 2026
G.B.
Wagenborgen
Geachte Heer/Mevrouw, Het uiterlijk van de brievenbus is mooi. Ik zou alleen als ik hem geconstrueerd had de strip die achter de klep loopt weg laten zodat er meer ruimte is om de post te pakken. Met vriendelijke groet, Boesjes
27 July 2026
M.A Boesjes