Filter

Pluspunten

Geweldig assortiment bij konkurrerende prijsstelling.Uitermate snelle levering en prima kommunikatie.Goede website.

Ik zou het echt niet weten!!!!!!

Pluspunten

duidelijke website, gemakkelijke betalingsmogelijkheid, snelle levering, helder overzicht van alle stappen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb nog geen produkt, kan dus niks zinnigs zeggen

Ik heb mijn producten nog steeds niet ontvangen. Het ligt aan uw vervoerder Transmission. Zij kunnen niet na 17.00 meer bezorgen, nu moet ik tot maandag wachten, en hopelijk kunnen ze tussen 09.00 en 12.00 de spullen bezorgen.. Ter vergelijking, ik heb op dezelfde datum bij Conrad spullen besteld, en die heb ik al binnen, zij bezorgen wel na 17.00

Pluspunten

afwikkeling van onze order was perfekt, maandag tegen 11 uur besteld, dinsdag tegen 12 uur geleverd en onze tweede bestelling op woensdag. Ga verder met deze service. Onze order nr 54998 en 55505.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede lever communicatie

Lamp was god verpakt maar moet nog helemaal in elkaar gezet worden, op de handleiding staat door een ervaren electricien. Dit had bij de omschrijving vermeld mogen worden.

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering.

Pluspunten

onmiddelijk besteld en geleverd!

Pluspunten

Goede service en begleiding voor het bestellen van de produkten.

Pluspunten

Super snelle levering. Ik had van te voren gebeld voor vragen en die werden vriendelijk beantwoord.

Pluspunten

Snelle en correcte service.

De bezorger van de bezorgdienst was ontzettend bot en de gemaakte afspraak dat ik niet thuis zou zijn na 13 uur was niet genoteerd dus de bezorger wist van niets. Hij belde me op en de toon waarop was niet toppie.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ging ervan uit dat de geleverde lichtbollen voorzien waren van een snoer én stekker. Een auto lever je toch ook niet zonder wielen!? Prijssetting is absoluut misleidiend.

Pluspunten

Mooie overzichtelijke website met veel keus

Pluspunten

Komen afspraken goed na

Pluspunten

Prima contact en prima levering! Geen Op of aanmerkingen

Pluspunten

Snelle levering van goederen. Bij ontvangst van een buitenlamp was een glas kapot. Na melding door ons op de site is dit dezelfde dag nog geregeld. Twee dagen later werd er al een nieuw glas geleverd. Prima service !!

De vraag is natuurlijk of het glas tijdens transport of bij het inpakken is gesneuveld. Omdat het zo goed zat ingepakt in de doos hebben wij het vermoeden dat dit al is gebeurd bij klaar maken van de verzending. Misschien toch een tip om de controle bij het inpakken en verzenden aan te scherpen.

Pluspunten

Super snelle verwerking van de bestelling.

Pluspunten

Duidelijke omschrijving. Het gekozen product is zoals we zagen op de foto.

Misschien nog meer interieursfotos toevoegen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

X

Het product was defect. Een draad was los van de fitting. Omdat we ervan uit gingen dat er met de nieuwe lamp niets aan de hand was hebben we eerst alles doorgemeten. Uiteindelijk bleek de lamp zelf dus niet goed afgeleverd te zijn. Daar ben ik uiteraard niet tevreden over.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

prima bezorging,precies zoals gewenst.

Kleur groen besteld maar zwart gekregen, helaas toen ik het zag had mijn broer het onderstuk al bevestigd op het beton.

Pluspunten

Duidelijke info en snelle levering goed ingepakt Dus zeer tevreden

Pluspunten

Dit bedrijf komt de gemaakte afspraak/bestelling perfectna

Pluspunten

Duidelijke communicatie over de status van de bestelling. Redelijk snelle levering.

Pluspunten

snelle levering en veel keuze

Pluspunten

Vlot geleverd ,prima verpakt

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB