Filter

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt.

Iets uitgebreidere montagehandleiding.

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering. Ook van de levering wordt je adequaat op de hoogte gehouden. Gewoon een aanrader!

n.v.t.

Pluspunten

Goede site en vlotte service. Via de email goed geïnformeerd over de verzending en aflevering van het pakket wat ook nog binnen de gestelde tijdslimiet werd bezorgd.

Pluspunten

Snelle reactie en levering heel netjes verpakt

Pluspunten

snelle levering, goed product

Pluspunten

correcte communicatie snelle levering correcte prijs

stickers laten lijmsporen na op producten...

Pluspunten

Snelle levering, goed ingepakt, mooie lampen

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

snelle verwerking, ontvangst bericht met vrij nauwkeurig tijdstip van levering

Gevraagde mogelijke leverdata bij plaatsen bestelling zijn niet tot bij de koerier geraakt

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Update van verzendstatus + moment van levering

Uitgebreidere omschrijving product en installatie instructies bijvoegen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Product voldoet aan verwachtingen.

Veel problemen met expeditiebedrijf: - sturen mail dat ze dezelfde dag komen, maar in de mail staat ook dat je kan bellen als dat niet uitkomt - ik bel, maar er wordt gezegd dat er niets meer aan gedaan kan worden want het pakket zit al in de vrachtwagen - geen duidelijk verhaal waarom anders dan is aangegeven in mail - reactie was ook dat ik maar moest weten dat ik thuis moest zijn want ik had toch iets besteld? dan maar een paar dagen vrij nemen? - ik geef aan dat het pakket niet bij de buren afgegeven mag worden; hier eist de medewerker een verklaring voor van mij - thuisgekomen vindt ik een kaartje dat ik op internet een nieuwe bezorgdatum kan aangeven - ik log in en gebruik het pakketnummer dat op het kaartje staat; klopt niet, blijkt het nummer te moeten zijn die in de e-mail stond - echter, nieuwe afspraak per internet maken lukt niet - dus weer bellen: nee, dat klopt afspraak via internet kan niet - maar ik blijk niets te hoeven doen; pakketje wordt automatisch de volgende dag nog een keer bezorgd Als ik iets koop op internet (omdat ik hele dagen werk), verwacht ik dat een expeditiebedrijf wordt ingeschakeld die hiermee rekening houdt.

Pluspunten

Er zijn alleen maar positieve punten. De vlaggenstokhouder ziet er in werkelijkheid nog mooier uit dan op de foto. Op tijd geleverd. Heel goed verpakt. Bovendien hoefde ik geen verzendkosten te betalen. helemaal tevreden.

Pluspunten

goede melding van hetgeen wanneer verstuurd word. Snelle levering binnen 2 dagen. Veel keus van artikelen. gedetailleerde beschrijving van product.

nog geen verbeterpunten

Pluspunten

Zeer snelle levering. Zeer zorgvuldig en professioneel ingepakt. Lijkt zeer degelijk en duurzaam materiaal, de tijd zal het moeten uitwijzen.

Website kan beter! Het kopen van bijv. de combinatie van E86 paal met K6C kap is niet mogelijk. Onder de rubriek "kappen, palen en steunen" staan alleen kappen en geen palen of steunen. Op website van "buitenlampentotaal" kan dit wel voor de lampen van KS Verlichting onder de rubriek "lantaarn lampen combinaties".

Pluspunten

Telefonisch gevraagde informatie duidelijk over produkt en levering; Snelle bezorging, alle stappen van afhandeling worden gemeld.

geen opgemerkt voor deze aankoop.

Pluspunten

De bestelling kwam al de derde dag na de bestelling aan, goed verpakt, degelijk materiaal.

Bij onze ervaring 'geen'.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

-snelle levering -up-to-date informatie inzake verzending -snelle antwoord op mails

-er was geen enkele onderhandelingsruimte over de prijs -de verpakking was wel degelijk maar ik vond het wat knullig: veel plakband en extra karton op kwetsbare delen -ondanks het grote aankoopbedrag was verzending niet gratis

Pluspunten

We hebben 1 buitenlamp gekocht namelijk De Vecht. De werknemer van Nostalux adviseerde er een led lamp bij te kopen. Dit zou een mooie combinatie geven. We zijn zo tevreden dat we nogmaals deze lamp willen kopen, zodat we aan beide zijden van de deur dezelfde lamp hebben hangen.

Pluspunten

Prima website; prima informatie over verzending; Keurige bezorging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Product voldoet aan de beschrijving. Duidelijke website.

Mijn vraag bij de bestelling is onbeantwoord gebleven: t/m 31 december kreeg je bij de bestelling een gratis draad-ledlamp. Ik bestelde op 2 januari met de vraag of ik nog steeds mocht profiteren van dit extraatje. Ten slotte had ik een bestelling van 305 euro geplaatst. Helaas, geen antwoord en helaas ook geen extraatje.

Pluspunten

Snelle levering. Goede service Mooie lamp Super aanbieding Zeker aan te bevelen!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

Snelle levering. Product komt overeen met foto. Geen verzendkosten

Bestelling ging wat moeizaam. Het was niet duidelijk dat als het afleveradres anders id dan faktuuradres, het dan niet mogelijk is om met acceptgiro (achteraf) te betalen.

Pluspunten

Snelle overzichtige site

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit. Stipte levering. Goede leverinfo.

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB