Filter

Ok!

Snelle levering door vriendelijke chauffeur =)

Mooie lamp

Snelle levering, keurig verpakt, lamp precies als afbeelding/verwacht.

Mooie buitenlampen en snel geleverd

Veel keuze in kwaliteitslampen. Snel en netjes geleverd. Hartelijk dank

Snelle levering, prima verpakt en het bestelde is helemaal naar mijn wens.

Telefonisch snel en goed geholpen door klantenservice. Prima product.

bestellen en afleveren zoals het hoort!

veilig verpakt , onbeschadigd en snel geleverd

De geleverde producten zagen er goed uit.

In de beschrijving stond dat het materiaal van aluminium was, maar dat was van de brievenbus alleen het deurtje en klepje.

erg mooie party lights

Alles was okay, de levering, de artikelen, gemak van installeren, erg goed dus

Duidelijke en vriendelijke service.

Ik belde naar Nostalux met een vraag over een lamp die ik bij hen gekocht heb. De wachttijd was lekker kort en ik werd vriendelijk en correct geholpen. Mijn vraag werd duidelijk en goed uitgelegd. Ik beëindigde het gesprek met een zeer tevreden gevoel.

Vandaag hebben wij de prachtige vlaggenstokhouder (Leeuw) bevestigd. Een echte blikvanger.

Goed product en op tijd geleverd.

Super behulpzaam en mooie producten

Heel behulpzaam en goed geholpen! top.

Snel en goed

Goede ervaring

Positieve ervaring. Mijn aankoop makkelijk besteld, snel geregeld, vlot geleverd. Alles naar wens.

Prima, snelle levering

Mooi product en snelle levering

Mooi product en snelle levering

Mooie lamp

Mooie lamp die aan wens voldoet. Hij staat prachtig aan onze schuur en geeft mooi licht.

Wordt goed op de hoogte gehouden hoe het pakket vordert.

Ik heb het bestelde op de beloofde tijd gekregen. Het is precies wat ik wilde, prachtige plaat met kraan!

Op tijd geleverd en goed spul.

Mooi voor Koningsdag de vlaggenstokhouder binnen waarvoor dank. Hij staat er mooi bij!

Een heel mooie vlaggenstokhouder. Alleen vind ik de bevestigingset die je er bij moet kopen niet mooi.

Al vaker besteld bij Nostalux, altijd prima in orde !

Duidelijke order, terugkoppeling van de status van je bestelling en bezorging, daarnaast altijd kwalitatief goede producten ontvangen !

Redelijk

Lamp is mooi. Schroeven om de lamp vast te zetten zijn niet los te draaien. Totaal vastgespoten. Kan nu geen glas erin doen. Beetje jammer

Juiste product, snel en onbeschadigd

Het is mijn eerste ervaring met Nostalux, maar ik zal niet aarzelen om de volgende keer opnieuw te bestellen

Goede kwaliteitstoko. Direct bij favorieten gezet. In de toekomst kom ik hier vaker.

Mooie postbussen, vrijwel direct gevonden en van een kwaliteit (kon nog hoger bij Nostalux zelf) die me gelijk aanstond.

8 Korenmarkt

Zwaagdijk-oost 1681PB