Pluspunten
Snel reactie op aanvraag,direct in werking gesteld. Opgehaald in Dordrecht,lag zo klaar. Kon er pinnen. Voor een goede prijs,snel en goed isoleren.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Goed materiaal , accuraat en heel snelle levering.
bij bestelling wordt gemeld levering volgende dag maar dat is niet het geval. Vermeld de juiste gegevens.
Pluspunten
Goede, snelle service. Deskundig en vriendelijk!
Pluspunten
Snel en correct, volgens afspraak geleverd
Pluspunten
zeer tevreden
Pluspunten
snelle en nette levering
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website, uitstekende service en snelle aflevering van de bestelling. Eigenaar kwam zelf de bestelling afleveren voor een persoonlijke kennismaking.
Pluspunten
Vlotte levering, prima vakmahschap
Verbeterpunten....
Pluspunten
Snelle correcte levering voor een betaalbare prijs
Pluspunten
heel snel creditnota en binnen 24 uur het bedrag terug gestrort
De folie verwerken is duidelijk moeizamer dan in de instructie video op internet is te zien; verder prima, en ook de afhandeling van de bestelling en bereikbaarheid voor vragen zijn top!!
Pluspunten
Ik heb 1 ervaring met isodiscount gehad en die was erg goed. Flexibel in de aflevering, goede service en een goed product.
Pluspunten
Levertijd en reactietijd