Pluspunten
Snelle levering ondanks feestdagen ertussen. Goede isolatie op rol die supermakkelijk te verwerken is. Had ik dit eerder geweten dan was ik niet met steenwol aan de gang gegaan.
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke site.
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Ik heb van de zomer 300 vierkante meter dak geisoleerd met xlaine 18v direct op het dakbeschot het is heel goed te verwerken. Het verschil van isolatie is ook heel goed te merken we hadden eerst 7cm steenwol tussen de kepers maar daar was weinig van te merken dus nu hebben we een super isolatie zeer tevreden.
Pluspunten
Levertijd en alle benodigde bijproducten zijn beschikbaar op de site
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Snel en zonder poespas geleverd.
Pluspunten
goede afspraken, duidelijke communicatie
Verbeterpuntenje bent niet makkelijk te vinden in Dordrecht als je geen gebruik maakt van tom tom of iets dergelijks.
Pluspunten
Prijs
Pluspunten
materialen zijn goed , en betaalbaar.
VerbeterpuntenIk heb ondervonden dat jullie wel snel willen leveren maar de post nl niet snel leveren. Ik had de spullen erg snel nodig en dit kwam nu een dag later door post nl. ik heb een bedrijf en als ik iets nodig heb en ik vraag om een snelle levering dan verwacht ik dat ook. jullie zeggen op de site dat jullie ook zelf bezorgen en daar was ik ook van uit gegaan. een leer voor de volgende keer, gr ron .
Pluspunten
Het is lekker dun maar isoleert heel goed
VerbeterpuntenDe isolatie laagjes zijn alleen aan de randen aan elkaar geperst. Als je er ergens een hoek of blok uit moet knippen is het handig dat er ook tussendoor af en toe een samenpersing is om uit elkaar vallen te voorkomen. Verwerking is moeizaam, de optionele schaar is zeker aan te raden boven een eigen schaar. De kwaliteit van de schaar was matig.. aan de zijkanten liet een strip metaal los, gevolg: kniprand beschadigd en een jaap in mijn hand.
Pluspunten
aan te raten!