Pluspunten
Goede communicatie per mail. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Prima leverancier.
Pluspunten
niks aan toe te voegen alles volgens afspraak !!
Pluspunten
Goede service,uitleg en bereikbaarheid
Pluspunten
heel snel geleverd, fijn! Verder heb ik me laten adviseren door iemand die ervaring heeft met het product en hij is voorla erg verbaasd dat het niet meer gebruikt wordt hier. Het schijnt vooral erg goed te werken om de warmte buiten te hoduen in de zomer, en dat is natuurlijk ook heel erg prettig!
Pluspunten
1 Goede bevestigingsmogelijkheden. 2 Makkelijk af te werken.
Verbeterpunten1 Het is niet duidelijk of beter gezegd geen vaststaand feit, dat deze isolatie qua subsidie meegenomen kan worden landelijk, provinciaal of gemeentelijk. 2
Pluspunten
super snel geleverd volgens afspraak.
Pluspunten
Het is licht en de verwerking is goed, nu maar afwachten op het resultaat.
Pluspunten
gewoon goed. Niets aan te merken of te verbeteren
meerdere afhaalpunten is een sterke verbetering, voorlaatste keer moest ik naar Dordrecht, nu naar Zwaag voor een rol spinvlies.
Pluspunten
De verkoper gaf goed advies en de isolatiefolie werd zoals afgesproken geleverd.
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenGeen