Prijs kwaliteit is prima

Communicatie verloopt prima en product voldoet volledig aan de verwachtingen

Heldere site, goede info en prijzen, snelle levering

Goede heldere informatie over de produkten, prijzen zijn ook OK. Bestellen zonder moeite en snelle levering.

Snel en goed

Snelle levering, laagste prijs, makkelijk contact en goed product

Geweldig materiaal

Ik ben heel tevreden met het isolatiemateriaal. Je merkt meteen al als het buiten warm is en dat in de ruimte geïsoleerd is nog koel is. Ook het monteren is heel goed te doen als je de instructie van de video volgt. Ik ben daar heel erg blij mee. En binnenkort ga ik weer bij jullie bestellen als ik de zolder ga isoleren.

Besteld en vlot geleverd.

Besteld en vlot geleverd.

levering zoals beloofd

levering zoals beloofd

Uitstekende service

Goed geïnformeerd over levering en verwerking materiaal

tevreden

goede zaak altijd goed geleverd

Professioneel en snelle levering

Snel geleverd, goede prijs

Snel geleverd, goede prijs

Top kwaliteit

Super goed kwaliteit en snel leveren!!!

Snelle levering, lage prijs goede kwaliteit.

Snel geleverd, duidelijke site

Bestelling via de site ging eenvoudig. Werd ook snel geleverd!

Gewoon goed geregeld

goed product voor goede prijs!

snel geleverd en super service

isolatiefolie werd goed advies gegeven en erg snel geleverd en in de tuin afgeleverd, waar je met de auto niet bij kan, bezorger moest een stuk lopen, superservice!!!! mike de wacht 23

Goed materiaal en snelle levering

Ga zo door

Alles snel geleverd!

Goed geregeld!

Prima service, netjes afgehandeld

Product en prijs zijn goed. Verzending via DHL liep wat vertraging op. Hier kan Isodiscount niets aan doen.

Geheel naar tevredenheid geleverd

Inmiddels weer de nodige jaren geleden ook isolatie bij u besteld (muurisolatie), daarover erg tevreden en nu dakisolatie besteld, moet nog geplaatst worden, maar heb daar alle vertrouwen in.

Snelle levering prijs technische zeer goed

Prima, goed advies en snelle levering.

Prima! Eerst even telefoon contact gehad over wat ik nodig had. Daarna besteld en was snel geleverd.

Snelle levering, gemakkelijk te verwerken materialen

Het gehele dak geisoleerd met Dakisolatie folie op rol Xlaine 18-laagse Isolatiefolie (18v). Na-isolatie is erg gemakkelijk aan te brengen, zeer dun; je merkte direct het verschil, isoleert ook prima tegen geluid!

Top product isolatiefolie 11-laags

Simpel te verwerken isolatiefolie. Eerst op maat knippen of snijden met een Stanley mes. Daarna nieten met een nietpistool en de randen afplakken met alu tape. Dit is werkelijk dun isoleren van schuine daken en wanden. Ik heb het afgewerkt met houten rachelwerk en gipsplaten. Op de website staat er 1 alu tape voor 2 rollen. Maar bij mij was het 1 alu tape rol op 1 isolatie rol. Ik had veel hoeken om dicht te tapen en daarom meer nodig. Superblij met dit isolatie materiaal en hoe makkelijk het te verwerken was. Voor foto's zie review op Google van isodiscount.

Ok

Ok

Super snelle levering en goed verpakt

Zeker een aanrader om hier te kopen, led lamp geeft machtig veel licht en was er snel

Vlietweg 16

4791 EZ Klundert