Super fijne begeleiding en vakkennis

Vorige week wezen clubfitten bij Leo G, Leo had gelijk door naar een paar slagen met mijn eigen clubs welke clubs het beste zouden passen, en wat een verschil! Na afloop meteen een rondje gelopen en de hcp. Verbeterd, erg fijn in het contact en neemt uitgebreid de tijd, had ik veel eerder moeten doen! Goede service ga zo door dan maak je een hoop mensen blij ;)

Zeer deskundige fitting

Samen met mijn vrouw een nieuwe golfset aangeschaft bij Golfplaza in Vianen. Heel goed geholpen , met name de fitting door Leo Geerlings was perfect.

Er werd goed de tijd genomen voor het testen van diverse clubs. Met duidelijke uitleg.

Diverse clubs en schafts kunnen testen. Met een duidelijke uitleg.

Goed en deskundig advies door de pro en fitter aldaar

Prima geholpen

Er werd goed de tijd genomen en kreeg goed advies.

Men nam de tijd.

Prettig

Goed ontvangen, kundige uitleg en advies

Prettig en deskundig advies, zeker een aanrader voor de golfer

Goed geholpen door een deskundige fitter.

zeer klantvriendelijk.

Prima geadviseerd, erg blij met mijn keuze

Prettig ontvangst en goed advies gekregen

Zeer prettige ervaring. Goed advies.

Fantastisch geholpen bij de aankoop van een elektrische golf trolley

Na bezoek van de webwinkel gebeld met Laura GP Rijswijk. Per telefoon goed geïnformeerd over een en ander. Ze deed erg veel moeite een exemplaar vanuit een andere vestiging naar Rijswijk te halen. De hele afhandeling was zeer prettig en service gericht.

en al een aantal dagen in afwachting van een bestelling

Heb afgelopen maandag 1 juli een golftas besteld maar tot op heden niets meer gehoord en kan ik niet controleren waar mijn bestelling is. Hetgeen normaal gesproken via een trekking te volgen is. Hoe kan dit. Graag een bericht of een andere reactie.

Prima service en ruim de tijd genomen voor een clubfitting.

Prima service en ruim de tijd genomen voor een clubfitting.

Goed afrekenen een drama

De website en met name afrekenen zou wat eenvoudiger moeten zijn

Echt super service, voor mij is er geen andere golfwinkel meer

Onlangs bij Golfplaza in Eindhoven een paar Sketchers gekocht. Helaas bleek na een paar keer dragen dat de naad los liet. Zonder enige discussie of vragen naar mijn aankoopbon kreeg ik meteen een nieuw paar. In een woord klasse !!!

snel en keurig geleverd

ik heb via de webwinkel besteld dat ging vlot, wel een opmerking dat van het artikel wat ik bestelde 2UNDR de voorraad beperkt is in XL maten. maar de kwaliteit en levertijd ( indien voorradig ) zijn prima!

Pluspunten

Zeer vriendelijk en materiaalkennis

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Afhandeling retouren kan enorm verbeterd worden! Duurt zeker 4 weken én een telefoontje voordat het aankoopbedrag terug gestort wordt. Tevens voor de 2e keer een verkeerd product geleverd, bestelde product niet op voorraad.

Pluspunten

rust en fijne uitleg

houden zo

Pluspunten

Goed advies en nemen alle tijd voor je voor bv een clubfitting. Moch alvast wat democlubs de wei in nemen om het uit te proberen, super ! Bovendien kreeg ik een goede prijs voor mijn oude clubs.

Houden zo !

Pluspunten

Ik was op zoek naar een hybrid en ik ben goed geslaagd bij Golfplaza Rijswijk. Na een uitgebreide en plezierige fit-sessie ben ik bij een voor mij goede club aangekomen en dankzij een mooie kortingsactie (-20%) kon ik deze voor een goede prijs aanscahffen. Ga zeker terug wanneer ik weer een nieuwe club nodig heb!

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Alles goed geregeld

Pluspunten

Ruim assortiment. Goede prijs en snelle levering.

Pluspunten

snel en goed!

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.