Laden reviews...
42 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de hoge kwaliteit en snelle uitvoering. De service is betrouwbaar en de communicatie is helder. Veel klanten komen terug voor herhaalde orders wat wijst op tevredenheid en waarde. De algehele ervaring is positief en vlot.
Ik ben erg tevreden met mijn carwrap stickers. Ik kreeg snel bericht dat ik ze al op kon halen. Erg fijne communicatie. Ik zou in de toekomst weer stickers bestellen.
22 June 2026
Ronald
Makkinga
Mooie stickers geleverd van afwijkend formaat.
1 June 2026
Lynn
Badhoevedorp
Prijstechnisch zijn ze interessant, en leveren snel. En reageren persoonlijk en inhoudelijk op een email. Eerste indruk - na twee opdrachtjes - is dikke prima
1 June 2026
remco
Ede
Wij zijn al jaren tevreden klant van reclamedeal.
28 May 2026
Motorpromo
Hardenberg
Staan je prima te woord. Tijd voor uitleg Fijne mensen om mee samen te werken.
29 April 2026
Snel en makkelijk
1 April 2026
Lisa
Tilburg
Had grote stickers nodig voor oefen brandblussers. Deze zijn precies volgens mijn eigen ontwerp geleverd. Kleur en kwaliteit verdienen een tien.
15 March 2026
Brandveiligheid Kunst
Sint Philipsland
Bedrukte magneetplaten besteld. Direct geholpen. Werd ook ondersteund bij het maken van het ontwerp. Perfecte service!
11 March 2026
Matthijs
Leiden
Goed product, snelle levering en goede service
9 March 2026
Jeroen
Hoeven
professioneel, kwalitatief uitmuntend en altijd vriendelijk
9 March 2026
annelies
lelystad
Prima stickers en goede service
4 March 2026
henk
vierhouten
Strickers van ons logo in verschillende afmetingen en materialen laten printen. Communicatie via de mail ging gemakkelijk en duidelijk! De stickers waren met een paar dagen al binnen, en zien er goed uit!
23 February 2026
Linde
Hilversum
De raam stickers waren makkelijk aan te brengen en zien er prima uit
14 February 2026
Wilma
Delft
We hebben hier hoodies en shirts laten bedrukken, vooraf is er goed meegedacht hoe het uit te voeren en de kleding kon nog worden bedrukt voor ons event. De kwaliteit van de bedrukking is goed. We zijn erg tevreden.
Koen
Odoorn
Ik ben reeds jaren klant. Ik denk er niet aan te wisselen: fantastische kwaliteit, faire prijzen en zeer snelle afhandeling.
Ruud
Saalbach, Oostenrijk
We kopen hier al jaren onze producten en altijd goed geregeld
Bouwman Aanhangwagens B.V.
Assen
Super eenvoudige bestelsysteem, helder en duidelijk.
20 January 2026
Eddy Buwalda
Groningen
Heldere website, top ondersteuning door support medewerkers, eindproduct conform verwachting.
20 January 2026
Gijs
Harfsen
standaard bestellingen lopen goed bij spoed is er zeer veel mogelijk geweldig
16 January 2026
jan steenbruggen
Almelo
Al een tijdje laat ik mijn stickers hier printen. Goede service, duidelijke communicatie.
13 January 2026
Rob
Chaam
Top,snel en precies zoals doorgegeven de stickers !
11 January 2026
CoreStone
Rotterdam
De print ziet er redelijk uit, is wel wat aan de donkere kant als je de pdf ziet
8 January 2026
Alwinn
giethoorn
Gebruiksvriendelijke tool om de juiste sticker + afmetingen te kiezen... Makkelijk bestanden uploaden. Betalen gaat gemakkelijk als ook het volgen van de levering die op het afgesproken moment verstuurd is. De kwaliteit van de stickers is tot dusver (ze moeten nog een jaar of 10 hun werk doen) goed.
7 January 2026
Marc
Herten
Goed geholpen via de chat functie omtrent het aanleveren van een bestand. Daarna ook nog snelle bevestiging en aanlevering van het bestand per mail ter controle. En dan komt als bonus ook nog de bestelling heel snel thuis geleverd. Met dank aan de extra stickers!!
6 January 2026
Rick