Een nuchter zeer creatief bedrijf.

Denken creatief mee in onze concepten maar ook voor onze klanten. Geven niet snel op, zowel, dan zijn ze ook tot het uiterste gegaan. Geven ook duidelijk aan wat binnen hun bereik ligt.

Hele goede service

Op zich goed te vinden alleen als je er geen verrstand van hebt heel veel keus waardoor lastig kiezen wat je nodig hebt. Telefonisch contact gehad en allemaal heel helder en soepel gegaan, mooi product ontvangen. Bedankt voor de goede service!

Snel en goed!

Eerder binnengekregen dan gepland, perfecte kwaliteit stickers en er zijn zelfs nog wat reserve stickers geleverd. Kan niet beter!

prima geholpen, prima configurator

Fijn dat je na het invullen toch nog wel even contact kunt hebben met een medewerker per mail! Ik heb het resulataat nog niet gezien, ga er vanuit dat deze ook positief is.

Erg behulpzaam En mooie kwaliteit

top bedrijf

snel, vertrouwen, gewoon goed!!!

Prima geregeld

Snel verzonden en verwerkt

Goede service snel antwoord op vragen.

Kwaliteit van het geleverde is prima.

Zeer snelle levering

De bestelde artikelen zijn zeer snel geleverd.

makkelijk proces

kinderlijk eenvoudig bestellen. produktkwaliteit nog niet kunnen beoordelen, sticker wordt nu pas buiten geplaatst

Zoals altijd . . . helemaal top!

Goede service en prijs-kwaliteit verhouding

Top service en contact. Ook bij een mislevering werd het snel en soepel opgelost. Ik heb nog meerdere bestellingen geplaatst daarna en alles verliep snel en perfect.

Snel geleverd. Er bleek iets niet helemaal goed en kreeg zo nieuwe toegestuurd. Top service.

Mooie kwaliteit stickers voor een mooie prijs

Goede service en snelle levering

Top kwaliteit en goede service.

Goede prijs, goede kwaliteit en ook nog service.

Reclamedeal is relatief goedkoop (ze produceren zelf namelijk), en leveren goede kwaliteit en goede service.

Gemakkelijk

Als fotograaf bestel ik hier af en toe grootformaat reclamefoto’s op doek. Supergoede kwaliteit en snelle levering! Zeer tevreden over dit bedrijf

Een bedrijf naar mijn hart.

Vanaf de basis, tot het eindproduct wordt er meegedacht, overlegt en kontact gehouden. Er wordt een uitstekend product geleverd tegen een goede prijs.

Professioneel

Jullie reageren altijd heel snel en weten van de producten, maar ook wat wij nodig hebben.

snelle en goede service

Professioneel, vakkundig en snel.

Op het gebied van reclame in de breedste zin worden wij volledig ontzorgd door Reclamedeal. Betrokken vakkundige en vriendelijke medewerkers.

helemaal prima

We zijn vaste klant bij Reclamedeal aangezien men topkwaliteit biedt tegen schappelijke prijzen. Daarnaast is men zeer flexibel en speelt werkelijk altijd op onze wensen in.

Prima kwaliteit, en zelfs een set stickers extra gekregen

Top site en kwaliteit; levert zoals aangegeven. Het eigen ontwerp wordt handmatig gecontroleerd. Prima service.

Hoge kwaliteit, snelle levering

Het spandoek was snel klaar en de kwaliteit is uitstekend.

Printer 16

7741MD Coevorden