Goede snelle service

Behulpzaam personeel, flexibel bij aanpassing en toegestuurde document snel omgezet naar sticker formaten.

Snel en degelijke kwaliteit

Speciale aanvraag gedaan voor maatwerk stickers. Duidelijk aangegeven wat ik wilde. Ik kreeg direct antwoord en kreeg vooraf de proefdruk via de mail toegestuurd. Na betaling werd het direct verzonden en kwam het binnen. Top service, snel handelen en tegen scherpe prijs. Aanrader!

Super bedrijf

Goed bedrijf en snelle leveringen top bedrijf doe er graag zaken mee

Topbedrijf

Altijd goede service bij Reclamedeal. Snelle levering en goede prijs!

Nog steeds geen levering

Waar is onze bestelling gebleven? Wel mail over leveringsmoment echter geen levering gehad. Wel alles betaald en factuur ontvangen echter geen stickers???

Snel en meedenkend

binnen de afgesproken een prina product ontvangen

super product ontvangen, 1 nadeel is dat je niet kunt zien hoe t eruit komt te zien als je een upload doet. maar ook dit is nog elke keer goed gekomen

Goede communicatie en redelijk snel een goed product geleverd.

Goede communicatie en redelijk snel een goed product geleverd.

Snelle levering, goede service, snel bereikbaar en mooie stickers!

Wij hebben twee keer verschillende stickers besteld bij reclamedeal. De kwaliteit is goed en ze zijn helemaal niet duur. De eerste keer was er iets mis gegaan met het uitsnijden van de stickers en kregen we alles opnieuw toegestuurd. De service is top en ze zijn altijd goed bereikbaar voor vragen!

goede service, snelle levering, goede kwaliteit

zie boven

Lekker snel en goed

Heb het product nog niet gezien, maar heb er alle vertrouwen in.

Goed advies, snelle service, super produkt!

Goed advies, snelle service, super produkt!

prima service

heel goeie prijs voor prima kwaliteit en service

goede service

goede snelle service

Top snelheid en ondersteuning!

We gebruiken veel verschillende stickers, met verschillende eisen. ReclameDeal denkt hierin graag mee en levert uitstekende resultaten voor een mooie prijs.

Snelle levering en zeer kundig

Prettige communicatie. Er wordt meegedacht bij specifieke wensen die je als klant kunt hebben.

Niks op aan te merken

Top kwaliteit en bedrijf

Goede communicatie & snelle kwalitatieve levering

Na de aanvraag van een offerte had ik al vrij snel een reactie met het verzoek om meer details. Nadat ik deze had gegeven had ik binnen een dag een offerte in mijn mailbox. Tevens het verzoek om op locatie te komen inmeten en dat verliep heel goed. Dit kwam zeer professioneel en adequaat over. Al meteen de week erop kwam er een jongedame de raambeplakking aanbrengen. Zij wist wat ze deed en het resultaat is echt goed. De beplakking zit er super strak op. Een paar dagen later kwamen er 2 gezellige heren die onze muurlogo's kwamen monteren. Ook dit zag er zeer professioneel uit. Uit nieuwsgierigheid kon ik ook van alles aan ze vragen. Na overleg hoe en waar precies de logo's gemonteerd werden, mag het resultaat er ook zijn. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

Goede kwaliteit. Wij bestellen onze product stickers hier en zijn elke keer weer erg tevreden.

Top service en super kwaliteit

Top service en super kwaliteit, ben uitermate goed geholpen.

Heel positief

alles in goed overleg

overleg leidt tot het gewenste resultaat: mooi!

Gebruiksvriendelijke portal, razendsnelle levering en uitstekend resultaat.

Woensdagavond ontwerp aangeleverd, zaterdag 2x 100 stickers in huis. En kwaliteit is nog verbluffend ook. Dank!

Het personeel van Reclame.deal is hartelijk, klant gericht en correct.

De producten die Reclame.deal maakt, zijn solide en goed van kwaliteit.

Fantastisch!

Ik ben echt super geholpen met het ontwerp, tot aan het bestellen. Binnen 15 minuten geholpen en binnen 3 dagen de stickers ontvangen. Top top top service!

Printer 16

7741MD Coevorden