Goede kwaliteit. Stickers gekregen zoals verwacht

prima. goede kwaliteit / prijs verhouding

Snelle levering, prima stickers!

Prima en flexibel

Naar aanleiding van de proefdruk nog aanpassingen kunnen doen in formaat zonder problemen, fijne service!

Geweldig, ben zeer tevreden

Wat weer een kwaliteit en wat snel geproduceerd. De banners zien er prachtig uit en fleuren onze kantine helemaal op. Al jaren ben ik tevreden over dit bedrijf. TOP!

Goed, duidelijk, snel, korte lijntjes

Een fijn bedrijf, die snel reageren, snel kunnen leveren en direct de telefoon opnemen als er iets is. Kortom geweldig

Snelle levering en mooie kwaliteit

Wij hebben een vinyl sticker besteld van 200 bij 150 cm om over kastdeuren te plakken. Het is wel fijn dat de foto eerst beoordeeld wordt voordat er geprint wordt. Mooie kwaliteit en super blij mee.

Goede kwaliteit en heel snel geleverd

Hele scherpe prijzen en levering 1 dag na bestelling

Mooi resultaat en snelle levering, top!

Heel eenvoudig om behang met eigen ontwerp te bestellen. Het is erg mooi geworden en de levertijd is supersnel!

Al jaren vaste klant, Super!

Al meerdere jaren bestellen wij al onze vlaggen en banners bij Reclamedeal.nl. Snelle reactie, begrijpen wat je bedoelt en uiteraard, goede prijzen.

Snelle levering, goed contact

Makkelijke afhandeling, snelle levering en prima service

Makkelijke afhandeling, snelle levering en prima service

Goede kwaliteit voor prima prijs

Nadat het ontwerp was goedgekeurd werd de sticker snel geleverd. Duidelijke instructies worden erbij geleverd en het plakken van de sticker ging zonder problemen.

Super advies en snelle levering

We hadden geen idee wat we wilden. Via de chat een prima advies gekregen en compleet meegedacht. Bestelling snel geleverd en top kwaliteit. Zal Reclamedeal zeker adviseren aan anderen

Schnell und professionell

Schnelle Angebotserstellung mit sehr gutem Designvorschlag, saubere und schnelle Umsetzung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed en snelle levering resultaat zoals verwacht

Super snelle levering, mooie afwerking

Stickers van hele mooie kwaliteit en 2 werkdagen eerder dan verwacht geleverd. De zending zelf was ook goed verpakt waardoor het compleet binnen kwam.

Top product en service

Stickers besteld en die zien er fantastisch uit. En ze hebben me goed geholpen met de opmaak van het ontwerp.

Tevreden.

Goede online klanten service. Ze hebben geholpen met aanpassingen aan mijn document. Snelle levering en een goed product.

Goede en snelle service altijd.

Goede ervaringen met dit bedrijf. De service is goed en de verzending is snel. Communicatie is zoals het hoort.

The best there is!

Het meest fijne bedrijf om mee samen te werken.

Goed!

Even heen en weer gemaild, lekker makkelijk en een uitstekend resultaat!

makkelijke opmaak en snelle levering

Makkelijke website en supersnel geleverd

vertrouwd bedrijf

snel goede service en prima product prijsverhouding.

Goede en snelle service!

Snel contact en duidelijkheid via de mail! Geleverd wat er verwacht werd. Een 9 omdat er altijd ruimte is voor verbetering.

Prima product geleverd!

Netjes geholpen, prima kwaliteit.

Printer 16

7741MD Coevorden