goede prijs kwaliteit

snel en betrouwbaar

Kei goed !

Wij hebben een tuinposter laten maken van een eigen aanzicht van vakantie adres. Perfect !

Zag er heel mooi uit

GEWELDIG !!!

heel goed geholpen , heel vriendelijk, en heel snel klaar .

niet geleverd

niet geleverd

Geweldige kwaliteit stickers voor een goede prijs.

Duidelijke website, goed geregeld en netjes op tijd.

Vlotte service, geen gezeur

Bij binnenkomst direct geholpen, vlotte service

Alles prima geregeld

Niks op aan te merken

Mooi doek, snel geleverd

Ik als leek in drukbestanden netjes op weg geholpen door deze firma. Resulterend in een mooi doek, tevens snel geleverd.

Duidelijk en hoogwaardig

Erg mooi product en netjes ingepakt.

Prima kwaliteit, snelle levering

Top bedrijf goede service

Top bedrijf goede service

Heel blij!

Na persoonlijke hulp en advies bij het maken van mijn labels, is het uiteindelijk resultaat fantastisch!

Top bedrijf

Supersnel geregeld

Had een grote sticker besteld en bedacht me een uur later dat ik er toch twee wilde. Geen probleem, was zo geregeld! Had ze supersnel in huis en ze zijn perfect!

zeer mooi resultaat

zeer tevreden over kwaliteit prijs verhouding en heel netjes geholpen

Goede service en snelle levering

Stickers besteld, en tevreden over de afhandeling.

Stickers op tijd en precies volgens plan geprint

ik ben tevreden

Goede stickers, goede service

Zeer zeker tevreden over de kwaliteit van de stickers. Optijd geleverd. Het enige wat ik miste was een track and trace. Na een mailtje kreeg ik hem dus was dikke prima. Helaas deed die het niet door de drukte bij dpd maar daar kon dit bedrijf natuurlijk niets aan doen. In de toekomst bestel ik er zeker weer en ga ook zeker aanbevelen aan anderen

Goede ervaring

Stickers zijn prima en snel geleverd

Ik heb al eerder stickers besteld die hele dunne lijnen hebben, en ook deze zijn goed en mooi gemaakt. Ze plakken prima. Maar... wat mijn tegen valt is hoe het dit keer verpakt en verzonden was. Alles lag los in een doos die eigenlijk niet de juist formaat had. De vorige keer was het zo goed verpakt ik bosjes van 50 stuks.

In mijn bestelling zat een fout en ik kreeg een email of dit wel klopte. Top. Bestelling verliep heel vlot en het materiaal ziet er erg goed uit.

Mooie kwalitatieve vlaggen!

We zijn erg tevreden over de mooie vlaggen met ons logo!

Buitengewoon!

10 stickertjes besteld met een levertijd van 5 dagen. Binnen een paar dagen al binnen, en ook nog eens 24 stuks ipv 10. Dankjewel!

Snelle service.

Printer 16