Altijd behulpzaam en prachtige kwaliteit.

Altijd behulpzaam en prachtige kwaliteit.

goed Maar !!!

bestelling gedaan voor een vlag van 285 cm , uur later per mail gemeld dat de vlag 275cm moet worden blijk ik 5.06 euro extra te moeten betalen voor de aanpassing ?????? Wel een mooie vlag ........

Zelf een ontwerp ingediend dat super scherp op het doek is gedrukt. Snelle levering, duidelijke website en werkt prettig. Dankjewel Reclamedeal!

Snelle opvolging en snel afgeleverd

uitstekende service

Goede begeleiding in het bestelproces.

Volledige medewerking op alle fronten

Wij wilde weten of het stickermateriaal dat ik op het oog had geschikt was voor onze toepassing. Proefstukjes werden opgestuurd maar kwamen niet aan. Gelijk nieuwe yoegestuurd toen ik vroeg waar ze bleven. En ook de levering daarna geheel volgens wens.. men liep zelfs een stapje harder waardoor het bij ons precies weer in het proces paste. Heel veel dank daarvoor

Mooi en goed bedrijf

Levering en het meedenken 👍

Goede en snelle service’s!

Goed en snel geholpen. Goede kwaliteit kleding.

Reclamedeal is klantgericht en zeer goede service

Als school zijn wij al jaren klant bij Reclamedeal omdat de prijs kwaliteit goed is, maar vooral om de goede service die zij bieden. De site voor te bestellen is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Als je nog vragen hebt zijn ze telefonisch goed bereikbaar en denken met je mee.

goede update/communicatie mooi eindproduct

Na een behulpzame chat heb ik de producten die ik wil

Ondanks wat problemen van mijn kant met Photoshop heb ik door jullie de eerste complimentjes op mijn ontwerp al binnengekregen, en ga ik vol vertrouwen straks mijn stickers verspreiden op Twitchcon Amsterdam. Dank jullie wel voor de hulp en snelle service. Ik zal zeker vaker gebruik van jullie maken (gatverdamme ik klink als zo'n betaalde 'beoordelaar').

Super snel geleverd

Snelle reactie via de mail! Gevraagd of het product voor een bepaalde tijd geleverd kon worden. En is nageleefd!

Prima.

Snelle reacties op mail en fijn geholpen met de afmetinggen.

Perfecte service

2 doeken voor toneelvereniging. Medewerker denkt mee. Dus super resultaat

zeil en full color opdruk van top kwaliteit

Duidelijke webshop, goede kwaliteit/prijsverhouding. Goede afhandeling en snelle levering.

Snelle levering en super kwaliteit

Wat ik erg jammer vind is dat wij na een bestelling geplaatst hebben krijgen we een mail dat ivm de storm je korting krijgt op vlaggen. we hebben in die week de vlaggen ontvangen maar 1 week eerder besteld en die korting geldt dan niet voor ons. daarna nog mail gestuurd of er niks gedaan kan worden niet eens transport kosten in mindering gebracht kan worden en dan geen reactie meer.

super snel geleverd

goed te woord gestaan en volgens de afspraak geleverd

Super stickers

snel goede kwaliteit transparante stickers ontvangen!

Goede service en kwaliteit

Ook na mijn zoveelste bestelling wederom snelle afhandeling en de kwaliteit zoals ik gewend ben. Top!

makkelijk, snel en goede service

contact per mail en telefoon was super; korte, duidelijke uitleg voor mijn open vragen en snelle reacties. De printkwaliteit van onze alupanel borden is perfect en alles is super netjes verpakt.

Goed advies, snelle levering

Via chat goed advies gekregen, sneller geleverd dan op de website wordt aangegeven en ook nog goedkoper dan concurrenten.

alles wat je je wensen kunt

goede service,perfect op tijd,goed gelukt

Geweldig bedrijf en producten

Gemakkelijke manier van bestellen, snelle levering en goede prijs / kwaliteit verhouding. Bestel al jaren hier onze spullen.

Simpel bestellen, vriendelijke medewerkers en topprijzen

Al jaren doe ik mijn bestellingen via Reclamedeal. Prijzen zeer correct, en door medewerkers wordt je altijd op een vriendelijke manier te woord gestaan. Overzichtelijke internetsite en goede kwaliteit van hetgeen ze versturen. GA ZO DOOR ! Groet Vakantiewereld Margraten

Printer 16

7741MD Coevorden