Pluspunten
Zeer behulpzaam bij verkrijgen van het beste resultaat, goede prijs kwaliteit, snelle service.
Verbeterpuntenik ben dik tevreden
Pluspunten
Zeer behulpzaam. Snelle en professionele afhandeling en kwaliteit. Top!
VerbeterpuntenGeen
Bij elk order bij ontvangst van de factuur moet ik een aanpassing vragen omtrent een intracommunaitaire verwerving.
Pluspunten
Super prijs, kwaliteit verhouding!
Verbeterpunten(Sneller) terugbellen
Pluspunten
superservice! Fijn dat werd meegedacht!
Pluspunten
- Personeel denkt mee met de klanten. - Snelle levering - Goede prijs/kwaliteit Alles is mogelijk lijkt het wel zonder een dikke factuur. Top! Doorgaan zo.
Pluspunten
goede kwaliteit, snel, behulpzaam Al jaren !
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Total Quality Managament tot in de puntjes uitgevoerd. Elke schakel in het proces klopt.
VerbeterpuntenGeen . . . ga zo door
verzendkosten nationaal en internationaal. is lastig, dat weet ik, maar zou fijn zijn.
Pluspunten
Zeer professioneel en erg klantvriendelijk
Pluspunten
nou... niet over te spreken. we zijn met een kluitje het bos ingestuurd en hebben tot op heden nog geen credit nota ontvangen of geld terug voor de gemaakte fouten en niet geleverde banner. uiteindelijk week later een doek nageleverd gekregen maar geen compensatie voor de geleden schade. we bestellen niet meer, evengoede vrienden!
Verbeterpuntenbeter communiceren, en de klant voorzien van haalbare mogelijkheden en voorkom dat door het willen binnen halen van een klus dat medewerkers fouten maken en onwaarheden doorgeven aan de klant met grote gevolgen.
Pluspunten
Zoals elk jaar wederom perfect !!
Pluspunten
Wij zijn al jaren een zeer tevreden klant bij ReclamDeal, omdat het een zeer vriendelijk en klantgericht bedrijf is die altijd meedenkt in oplossingen voor de klant.