Pluspunten
Top levering en advies. Blij met onze nieuwe kleding!!
Pluspunten
Het is weer netjes gemaakt en afgeleverd zoals op de site is aangegeven. Ben erg tevreden over ReclameDeal en zal deze zeker aanraden bij anderen.
Pluspunten
Zeer behulpzaam bij verkrijgen van het beste resultaat, goede prijs kwaliteit, snelle service.
Verbeterpuntenik ben dik tevreden
Pluspunten
Zeer behulpzaam. Snelle en professionele afhandeling en kwaliteit. Top!
VerbeterpuntenGeen
Bij elk order bij ontvangst van de factuur moet ik een aanpassing vragen omtrent een intracommunaitaire verwerving.
Pluspunten
Super prijs, kwaliteit verhouding!
Verbeterpunten(Sneller) terugbellen
Pluspunten
superservice! Fijn dat werd meegedacht!
Pluspunten
- Personeel denkt mee met de klanten. - Snelle levering - Goede prijs/kwaliteit Alles is mogelijk lijkt het wel zonder een dikke factuur. Top! Doorgaan zo.
Pluspunten
goede kwaliteit, snel, behulpzaam Al jaren !
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Total Quality Managament tot in de puntjes uitgevoerd. Elke schakel in het proces klopt.
VerbeterpuntenGeen . . . ga zo door
verzendkosten nationaal en internationaal. is lastig, dat weet ik, maar zou fijn zijn.
Pluspunten
Zeer professioneel en erg klantvriendelijk