Pluspunten
Pluspunten
Klantvriemdelijk
Verbeterpuntenik vind het lastig dat je eerst moet bestellen en daarna pas een foto kan uploaden
Pluspunten
Goede kwaliteitsproducten! Goede klantenservice! Een aanrader voor iedereen!
Jullie hebben niet opgelet en het bord de pijlen bijde kant de selfe richting laaten lopen. ik kan het spandoek nu weggoeien... is niet te gebruiken...
Pluspunten
Goeie service en een snelle levering
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit na een vlot en makkelijk bestelproces.
VerbeterpuntenNa de order geven jullie in een mail aan dat je zsm de upload gaat controleren. Echter, daarna hoor je niets meer. Een bevestiging dat eea in orde is en de productie begint, zou prettig zijn.
plakfolie was niet goed geplakt bij 1 hoekpunt
Pluspunten
duidelijke heldere communicatie
Pluspunten
snel geleverd en goede kwaliteit
Verbeterpuntenhet was wat onduidelijk wanneer ik mijn bestand kon opsturen, en de keus die je moet maken op wat voor manier het erop zou komen (geen voorbeeld van eindresultaat) op goed geluk heb ik mijn bestand opgestuurd en was blij met het resultaat, maar had vooraf geen idee of mijn bestand aan de juiste was (erg technische benaming op de site).
Pluspunten
Korte lijnen, en beloftes worden waargemaakt
Pluspunten
Goede service en mooie reclameborden voor een leuke prijs.We zijn er zeer blij mee!
telefonisch niet zo duidelijk. krijg het idee dat men mij niet begrijpt
niet alleen praten ook doen!!!!!!!!!!!!!!!! u schrijft 5 werkdagen. hahaha 12 befestiging gekregen en 21 nog niet da... ik bestell noit meer its bij jullie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pluspunten
snel vriendelijk en goed
Pluspunten
Leuk mee te werken