Pluspunten
top geregeld!!
Verbeterpuntenga zo door!!
Pluspunten
Heel fijne ondersteuning betreffende verkeerd aangeleverde bestanden. Bedankt!
Pluspunten
heel makkelijk zelf te doen en snel. Levering met DHL was slecht maar heb reclamedal gebeld en hebben het opgelost echt TOP!!!!!
Pluspunten
Prijs/Kwaliteit goed Voortgang via de mail heel goed
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
Prachtige service en snelheid van leveren. Goede simpele website en alles is zo besteld
Pluspunten
Alles vlot en goed verlopen en binnen de voorgestelde aflevertermijn.
Pluspunten
Alles klopt
Pluspunten
Ze doen wat je van ze verwacht. prima.
Pluspunten
Goede duidelijke site, via mail goed op hoogte gehouden van stand van zaken. 2 banners besteld maar kreeg er 3, altijd leuk een gratis natuurlijk.
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijke bestelling
VerbeterpuntenLevering via DHL is waardeloos. Onduidelijke communicatie over levertijd. Eerste leverdag gemist: gebeld over 2e leverdag: geen wijzigingen mogelijk. Ondanks dat 2e leverdag ook niemand aanwezig zal zijn. Afhalen bij DHL kan pas na 2 vergeefse aflever pogingen. DHL depot is op driekwartier rijden! DHL is strikt in regeltjes en totaal niet klantgericht. Geen aanbeveling. Reclamedeal graag andere opties.
Beloftes waarmaken De klant achteraf laten betalen zodat u de garantie geeft dat u uw beloftes waarmaakt. Een dergelijk bedrijf moet het hebben van evenementen waar afspraak heel belangrijk is. Als je eenmaal betaald hebt zijn ze klaar met je. Laat zien dat je afspraken waar maakt door betaling achteraf. Het succes van een evenement hangt van jullie af en als die slaagt betaald de klant ook direct. Met zo'n ervaring ga ik toch nooit meer met dergelijke voorwaarden in zee.
Pluspunten
gewoon goed!
Pluspunten
Prijs/kwaliteit, service en betrouwbaarheid.
VerbeterpuntenWellicht voor de terugkomende vaste klanten een voordeeltje bieden? Staffelkorting? Of een extraatje na of om de zoveel bestellingen?
Pluspunten
Er mistte een ringetje die besteld was en de fout werd boven verwachting goed opgelost door een nieuw product te sturen...
VerbeterpuntenIk vond het onduidelijk of er goed naar het aangeleverde bestand werd gekeken. Zouden we bijvoorbeeld wel gewaarschuwd worden als het ontwerp er niet goed oppaste en mischien stukken tekst weg zouden vallen?
Pluspunten
ReclameDeal heeft enorm meegedacht toen wij er niet uitkwamen met het juiste formaat. Dat was geweldig! Wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen. Klantvriendelijk en behulpzaam, snel en niet duur! Bedankt!
Pluspunten
De verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed!
VerbeterpuntenHet duurde een dag langer dan verwacht dat de banners klaar waren.
Pluspunten
Ondanks dat DHL aangaf dat wij op vakantie waren (wat absoluut niet op de deur stond) en daardoor bijna mijn banner met huwelijksaanzoek voor 31/12 te laat zou worden bezorgd heeft het personeel van uw bedrijf geregeld dat het alsnog goed is gekomen. Onwijs bedankt. En trouwens .... hij heeft ja gezegd!!!
Pluspunten
Heb meerdere dingen bij ze besteld, zoals bouwborden, spandoeken voor buizenframe en drukwerk op doek en aluminium. Het bedrijf is behulpzaam en duidelijk in mondelinge communicatie. Komen afspraken na en controleren of de kwaliteit goed is. Leveren goede service, de kwaliteit van het drukwerk is uitstekend en de levering is ook prima. De prijs is goed, zeker voor de geleverde kwaliteit.
VerbeterpuntenDe website kan aantrekkelijker met betere informatie. Jullie kunnen zo veel moois maken en van uitstekende kwaliteit, maar dat is op de website niet altijd duidelijk. Je kan naar mijn mening met een betere site veel meer klanten aantrekken!