Pluspunten
Zeer correct geholpen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer goede en betrouwbare service. Uitstekend geholpen.
VerbeterpuntenBetalen per VISA is/was bij het uiteindelijke bestellen niet duidelijk. Het leek bij de betaling op of je toch alleen per IDEAL kon betalen.
Pluspunten
Snelle levertijd, en telefonisch super geholpen.
Pluspunten
Snelle levering. Prima site.
Pluspunten
Snel accuraat meedenken actief vriendelijk
levertijd
Pluspunten
Snelle en goede oplossingen indien er zich een probleem voordoet.
Pluspunten
Persoonlijk en vriendelijk
Pluspunten
Na spandoek ontvangen te hebben bleek deze niet goed te zijn schoongesneden. Kwaliteit was verder goed, ook de tunnelzomen waren goed gemaakt. Vervolgens melding gemaakt van de slechte opdruk en binnen 8 dagen kosteloos een nieuwe ontvangen, waarvoor mijn dank! Goede service dus.
VerbeterpuntenUitgebreide vermelding van drukspecificaties spandoek
Pluspunten
Pluspunten
telefonisch goed op weg geholpen
Ik kon na het uploaden van mijn bestand geen voorbeeld hiervan vinden om het te controleren. Dit zou wel handig zijn.
Pluspunten
Correcte en snelle aflevering! Graag een volgende keer!
Pluspunten
snel en betrouwbaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
makkelijke website, goede stappen, snelle reactie op service vraag
Pluspunten
Snelle en correcte levering!
Pluspunten
Alles klopt: prijs, de snelle levering. de manier waarop eventuele problemen professioneel worden opgelost. Het meedenken en doen van verstandige adviezen.
VerbeterpuntenZijn er eigenlijk niet. Eenvoudig ervooor zorgen dat men op dit niveau blijft.
Pluspunten
een goed bedrijf in het begeleiden van alles