Pluspunten
Jarenlange klant. Altijd op tijd. Problemen worden snel en goed opgelost.
VerbeterpuntenPunt van kritiek is de trage website. Het bestelproces functioneert, maar neemt erg veel tijd in beslag.
Hoi Jaap, De problemen zijn inmiddels opgelost! De site werkt weer net als "vroeger". Met vriendelijke groet, Reclamedeal.nl
Pluspunten
Duidelijke website met instructies die ook goed werkt. Kwaliteit van het geleverde materiaal is excellent. Het wordt snel geleverd en je wordt op de hoogte gehouden van het productieproces. Kan iedereen aanbevelen !
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en hulpvaardig. Snelle reacties onvaste op mijn vragen. Helemaal top
VerbeterpuntenMisschien een ontwerp programma op de site. Voor de iets minder technische mensen onder ons
Pluspunten
Het formaat hoe jij het wilt; wij hebben 300x130 cm vaak zie je vaste formaten, hier niet. Zeer snelle levering en een prachtig resultaat. Eenvoudig in elkaar te zetten. De instructie video laat echter niet alles zien. Mogelijk zorgde het formaat frame, 27 mm er voor dat de hoeken met 2 stalen hoekprofielen worden verbonden en er zit een handig lusje aan het doek om het laatste stuk pees in het frame te krijgen. Dus zorg dat je bij het lusje eindigt
VerbeterpuntenEr zit geen instructie bij het frame, dat is niet erg maar de instructie video is niet helemaal zo als het in de praktijk gaat. Geen probleem voor iedereen die een Ikea kast in elkaar kan zetten, maar voor diegene die dat ook niet lukt kan het wat puzzelen worden
Pluspunten
Snelle prijs via rekenmodellen site en top prijs/kwaliteit
Pluspunten
Goede service en ook gewoon bereikbaar voor overleg of maatwerk! Voor mij werkt het prima!
Pluspunten
Duidelijk en professioneel geholpen bij vragen
Pluspunten
Prijs, per stuk was verrassend laag
VerbeterpuntenPVC banner in mat had mooier geweest, verbeterpunt / bestel keuze
Pluspunten
De begeleiding online is perfect! Ook de prijs/kwaliteitverhouding is heel goed.
VerbeterpuntenIk ben niet tevreden over de levering van een deel van de bestelling. Die heeft én de vier werkdagen niet gehaald én is ook tot 3x toe verplaatst in aflevertijd. Daardoor misten we de eerste dag op de stand de aankleding.
Pluspunten
Goede prijzen, gebruiksvriendelijke site, fijn contact.
Pluspunten
Snelle reactie op probleem met machine door de order aan te passen. Geld snel terug in prijsverschil. Top!
Pluspunten
echt heel tevreden , betaling ging dubbel maar werd meteen correct op gereageerd en ik ga er vanuit dat het terug gestort wordt. super ! klant erbij !
Pluspunten
Snelle levering en eenvoudig doorgeven van ontwerp.
Verbeterpunten-
Pluspunten
mooie kwaliteit net personeel
Verbeterpuntenspandoek duurde lang (goeie week) en had eerder verzonden kunnen worden. ipv wachten op overige bestelde producten.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitverhouding, vriendelijk personeel en vlotte verwerking!
Pluspunten
Vandaag de order ontvangen, prima! Resultaat is meer dan naar wens.
Pluspunten
Altijd goede service voor goede prijs
Verbeterpuntennog snellere levertijd
Pluspunten
Prachtige kwaliteit voor een scherpe prijs!