Pluspunten
Snelle reactie, snelle levertijd.
Pluspunten
Mooie producten, behulpzame en klantgerichte benadering
VerbeterpuntenAfgesproken leverdatum hanteren. Producten kwamen 2 dagen eerder dan afgesproken. Op zich prima, maar niet als je op verschillende locaties werkt en aanwezig bent.
Pluspunten
Netjes afgewerkt, goede en snelle levering. Absoluut een aanrader. Programma voor het invullen en uitzoeken van materiaalkeuze en afmetingen op de website werken perfect en zonder problemen. Er is geen vergelijk materiaal geweest, dus daarom geen 10 als totaal oordeel. Kortom : Aanrader
Pluspunten
systeem werkt fijn, erg snel in huis.
Verbeterpuntenje kan alleen jpg uploaden. Jpg kan snel onscherp worden zo ver ik weet. Waarom geen pdf?
Beste Lindsay, Bij ons kunt u alle bestandstypen uploaden. Het mooiste is natuurlijk pdf en dit moet geen probleem zijn voor onze website. Met vriendelijke groet, Reclamedeal.nl
Pluspunten
Supersnelle levering als het nodig is tegen een kleine meerprijs.
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede communicatie via de mail. Vlag ziet er prachtig uit!
Beste Wim, Bedankt voor uw reactie. Graag horen wij van u wat er ontbrak aan de kwaliteit. Wij streven er natuurlijk altijd naar om kwaliteit af te leveren. Wanneer u ons een mail stuurt met het probleem zullen wij deze oplossen zodat u alsnog tevreden bent over de kwaliteit. Alvast bedankt voor uw reactie, Met vriendelijke groet, Reclamedeal.nl
Pluspunten
mooi product goede prijs/kwaliteitverhouding netjes verpakt. mooi afgewerkt
Verbeterpuntenlevertijd werd gezegd 4 werkdagen, maar was 5 werkdagen
Pluspunten
Wij zijn erg blij met de uitvoering van het door ons bestelde product. Het ziet er echt heel mooi uit! De prijs - kwaliteit verhouding is erg gunstig en daardoor ook voor particulieren/ verenigingen heel goed te doen.
VerbeterpuntenZoals ik schreef is de prijs kwaliteit verhouding goed; De stevigheid van de houder van onze banner is echter beperkt. Ik had niet meer verwacht, maar misschien is het mogelijk ook een duurdere meer stevige versie te bestellen
Pluspunten
Professioneel, snel en vriendelijk personeel.
Pluspunten
Heel klantvriendelijk, schappelijke prijs, snelle afhandeling. Top
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Flexibel, prettig aan telefoon
VerbeterpuntenMisschien goed om standaard PDF te kunnen opmaken
Pluspunten
zeer betrouwbaar
VerbeterpuntenJammer dat je na de 2e poging van bezorgen het pakket op moet halen bij DHL
Pluspunten
Snelle levering, Goede prijs, De kleuren zijn prachtig.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Goede feedback en ondersteuning