Na 1week nog niets ontvangen

Op zondag 07/06 bestelling geplaatst, zou op 8/06 verzonden zijn. Nu zijn we 15/06 en men pakket is nog steeds niet geleverd... Navraag gedaan en krijg als antwoord dat de fout bij dpd ligt en ze er niets aan kunnen doen... Kijk je op de site van dpd krijg je als melding dat enkel de verzender een klacht kan indienen. Heb hen de vraag gesteld dit te doen, maar op heden helaas nog geen reactie hierop terug gehad. Dusjah niemand kan of wil klacht indienen en ik ben men geld intussen al kwijt en heb nog steeds geen pakketje... Ze verdienen absoluut 5 sterren voor de vlotte verwerking van men order maar helaas geen enkele ster voor de opvolging bij problemen... jammer!

Topbedrijf

Snelle levering .... goede service

Zeer goede en snelle service

Je kan genieten van een snelle service en uitstekende support.

Tevreden

Na de bestelling de vrijdag arriveerde het pakket de dinsdag. Een goed uur later was het gehele pakket geïnstalleerd. Werkt perfect.

Slechte kwaliteit

Ik heb bij deze firma de deurspion camera SKU 7527 gekocht Over de dienstverlening heb ik geen klachten deze is goed Echter de camera heeft een slechte beeld kwaliteit en is zeker niet scherp te noemen ook als er een lamp aangaat word het beeld zeer flets Bovendien zit de camera niet recht in het omhulsel daardoor heb ik het gat in de deur schuin omhoog moeten boren om het beeld naar beneden te krijgen Mijn vorige deurspion camera 3 jaar geleden kwam ook van Sitcon vandaan en deze was goed Dit nieuwe model stelt zwaar teleur

zeer efficiënt

al mijn vragen werden geduldig en duidelijk beantwoord . er werd ook spontaan een suggestie gedaan om het installeren te vereenvoudigen . zeer snelle levering.

Communicatie ok

De beantwoording van mails door de leverancier

Top snelle levering

Vriendelijk personeel snelle levering

Tot op heden geen bericht ontvangen om mijn pakje op te halen van DPD. 5 mei was het onderweg naar het bezorg punt. Probeer b.v PostNl.

Loze beloftes

Bestelling geplaatst op 20/4, na een aantal dagen gebeld omdat het pakket « onvindbaar » blijkt te zijn, uiteindelijk de levering ontvangen op 29/4 MAAR wel met een micro sd kaartje dat NIET past in het geleverde toestel. Service is ondermaats

Een snelle levering ,maar toch wat meer uitleg.

Duidelijke site. Prima service. Kundig team. Snelle reactie op vragen.

Ben zeer tevreden.

Alles netjes afgehandeld, ook netjes te woord gestaan telefonisch.8

correct en snel verzonden

het artikel is juist, snel en correct verzonden dankjewel

Goede producten

Goede producten, snelle levering. Goed support.

Altijd al goede ervaringen gehad en vlotte service

Goede after sales service

excellent service

Batterijen besteld en in no time bezorgd, heel blij me.

Levering volgens afspraak

Netjes op tijd volgens afspraak

zoals verwacht

Product snel geleverd , prima gebruiksaanwijzing in het Nederlands bijgevoegd, eenvoudige montage

Zeer tevreden!!

Hele leuke webshop en veel aanbod,top bedrijf.

Verkeerde voeding besteld

Ik had een verkeerde voeding besteld maar kon deze zonder problemen omruilen.

Heel tevreden

Uitmuntend camerabeelden

top service van sitcon

ik had een afluister apparaat besteld maar kreeg het met geen mogelijkheid werkend omdat de simkaarten alle medewerking weigerde . Kijk en dan pas leer je een bedrijf kennen. Geen dozenschuif bedrijf maar enorme product kennis van wat ze verkopen !.. Alles werkt inmiddels prima en ik ben zeer tevreden en zal zeker in de toekomst weer wat bij hun bestellen !

makkelik te bestellen

Goede en snelle bezorging ,product werkt goed

Ondanks alle problemen toch zeer snel opgelost. goede feedback.

11 Twentehaven

Nieuwegein 3433 PT