Filter

Geweldige service

Een opritverklikker besteld en werd snel geleverd. Na installatie werkte het perfect, helaas na twee weken werkte de bel niet meer. Na één telefoontje werd het dezelfde dag nog geregeld!

Het lukt ons niet om via de gsm te spreken tegen de persoon buiten aan de voordeur , via de monitor gaat het wel

Een geweldig apparaat mooi deugdelijk scherm . past mooi op de voor deur zijn er blij mee . Een aanrader .

Goede ervaring.

Eenvoudig deur alam besteld voor de caravan . Snel geleverd en het werkt.

Fast service and good product

I'm very satisfied with the product and the service. Thank you.

Correct, professioneel, item werkt zoals omschreven

Zeer tevreden met de aankoop, correcte bezorging en communicatie, item is en werkt zoals omschreven. Een kleine tip voor nog verdere verbetering: misschien nog wat meer info over product op de website, over wat het wel en niet doet en wat de vergelijking is met andere soortgelijke producten op de website. Een 'vergelijker' zoals bij andere websites kan zeker een plus zijn.

positief.

Ik heb de twee camera set met 10 inch monitor. Alles eerst uitgetest op tafel. Alles werkte prima. Daarna camera's opgehangen en stroomvoorziening geregeld. Gat door de muur boren en zo ! Kapjes zwart gespoten om niet te veel op te vallen. De 10 inch monitor is super. Geen kleine prul beeldjes. Makkelijk en snel schakelen tussen groot beeld en meerdere beelden. Zeer goed en scherp beeld. Microfoon ook erg goed, ik hoor zelfs de vogeltjes fluiten in huis. Detectie piepje reageert snel. Geen storingen door muren en zo. Erg handig is de batterij in de monitor, ik kan de monitor nu even meenemen naar mijn werkplekken zonder dat ik de bel mis. Al met al, precies waar ik naar gezocht heb.

Mooi produckt en duidelijke uitleg.

Kreeg direct goede uitleg aan de telefoon en het was gemakkelijk om te installeren.

Vlotte bestelling en levering.

Bestellen ging heel vlot en de levering was zoals beloofd, Top!!

Perfecte levering

Komt afspraken na ! Bestelling geleverd zonder schade aan de verpakking! Installeren/vervanging van de stukken werd nog niet uitgevoerd. (verpakking is nog gesloten). De werken zijn voorzien in maart 2026.

goede uitleg over werking per telefoon

Gebeld om advies. Goede uitleg en tips,

Heel positieve ervaring, super service

Wij hadden een opritverklikker besteld. Zeer snelle levering. Het apparaat leek echter niet goed te werken. Contact opgenomen en er werd direct een ander exemplaar opgestuurd.

Service plus

Na wat uitzoekwerk bij gelijkwaaridge aanbiedingen bij sitcon terecht gekomen. Na telefonisch contact perfecte uitleg en advies en dus ook hier de bestelling geplaatst.

Product voldeed niet aan mijn vewachting

Het alarm viel behoorlijk tegen, bij het inschakelen van de alarm sirene werd pas bij een derde opening van de deur deze geactiveerd . Wat betreft een keuze uit twee soorten geluid niveaus, bleek dit niet te bestaan. Ik vermoed dat dit een gelijke kwaliteit biedt als een Ali- Express product. Ik wens ook geen reclame meer van uw bedrijf te ontvangen.

Mooi product en snelle levering

Mooi product en snelle levering.

Netje en snel geleverd.

Netjes afspraken na gekomen snel geleverd. Ook telefonisch netje behandeld.

produits de calite

profesionele

Altijd correct en vlug geholpen bij vragen.

Correct en vlug.

Goed en meedenkend bedrijf.

Wederom een positieve ervaring met Sitcon

Product is snel en goed verpakt, geleverd. Telefonisch snel en vakkundig geholpen met instellingen.

Goeie service. Goed bedrijf.

Artikel was defect. Na overleg direct een nieuw, wel werkend artikel ontvangen. Klantenservice behulpzaam en snel.

Prima bedrijf

Duidelijke site, snelle verzending