Svar från företagets ägare
Beste Nelly,
Dank u voor uw uitgebreide toelichting. Jammer om te horen dat de camera-deurbel niet aan uw verwachtingen voldoet en dat de plaatsing voor uw situatie niet goed uitpakt.
Het punt dat u noemt over de camerahoek en de vermelding “angle adjust camera” nemen wij serieus. Dat had voor u duidelijker moeten zijn en we begrijpen dat dit juist een doorslaggevende reden was voor uw keuze. Dat lichten we graag persoonlijk toe en bekijken we samen met u of er een passende oplossing mogelijk is.
Wat betreft de binnenunit: een gebroken bevestigingsclip en een batterij die loskomt is uiteraard niet de bedoeling. Ook uw opmerking over het ontbreken van beschermfolie nemen we serieus. Dit betekent niet dat het product gebruikt is geweest, maar we willen dit wel graag met u controleren. Indien nodig kan het dekseltje uiteraard vervangen worden.
Wij zien op dit moment nog geen contact of melding van u terug in ons systeem. We hadden dit graag rechtstreeks met u opgelost en nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen, zodat we dit samen netjes kunnen afhandelen.
Met vriendelijke groet,
Hette