Qualität sehr gut

Habe 4 Steckeradapter bestellt. Die wurden auch ziemlich schnell geliefert und die Qualität entsprach meine Vorstellung. Danke

alles perfect verlopen

zeer goede ervaring

Redelijk goed

Goede aankoop, alleen met een kleine kanttekening. Op de website staat voor 17 uur besteld =de volgende dag gratis bezorgd. Dit was niet het geval volgens een medewerker die ik telefonisch benaderd heb, dit was al een jaar geleden van de site gehaald, vreemd!. En verder moest ik zelf om mijn track en trace code vragen. Verder een prima product en de verdere afhandeling was correct.

soms zeer goed soms bar slecht

met spywathes slechte ervaringen heb er al 20 gehad denk ik . NA een paar keer herkent de computer hem niet meer . Advies andere USB POORT. Na een paar keer aankoppelen hetzelfe euvel tot je alle poorten hebt gehad en dan kun je je horloge wegmieteren .Andere produkten zijn wel goed tot redelijk dus toch een aanbeveling .

Snel en correct bezorgd

Prima service.

Zeer snelle en correcte levering. E-mails worden onmiddellijk beantwoord.

wat is de duur (minuten en seconden) van het signaal sirene

Heel goede dienstverlening

Vlotte medewerking

Eerste indruk is dikke prima

Via de site een beveiligingscamera besteld. Nadat het installeren iets meer moeite kostte dan gehoopt ( mijn eigen onkunde ) kon ik aan de slag. Het apparaat ( vermomd in een nachtlampje) werkt prima en de beeldkwaliteit valt me heel erg mee. Al met al heel tevreden , prijs kwaliteitsverhouding is prima.

uitstekende service

Dank aan de vriendelijke en professionele medewerker,voor de snelle afhandeling .

op tijd geleverd..goed verpakt...

Flexibel toen ik verkeerd product besteld had

Goed en flexibel geholpen toen ik per ongeluk verkeerd product besteld had. Bestelling telefonisch aangepast voordat het verzonden was.

positief

Netjes behandeld

Prima telefonisch geholpen

Zoals altijd, bijzonder professioneel

Alle tijd genomen voor het vinden van de oorzaak dat ik de camera niet online kon benaderen. Het probleem kon dit keer niet worden opgelost. Vervolgens gekeken wat er wel mogelijk was. hier wordt altijd gedacht in mogelijkheden en niet in problemen. De mensen zijn zeer terzake kundig. Als je goede apparatuur en advies zoekt, is er geen betere beveiligingszaak te vinden in Nederland, Absoluut top.

Eenvoudige bediening maar toch kwam ik er niet uit. Gelukkig kon ik bellen. Toen was het snel opgelo

prima apparaat

Snelle levering, prima verpakt met een duidelijke handleiding. ik had al een deurcamera gehad dus het was snel bevestigd. Alleen zal ik van de winter een nieuwe bestellen want ik heb niet de omschrijving van het apparaat goed gelezen, er zit namelijk geen nachtkijker op dus zou ik altijd een lamp moeten laten branden wat weer uitnodigt om het pad in te lopen. Verder is het een prima apparaat.

Prima dingetje hoef niet meer te zoeken naar mijn sleutels .Ben er blij mee.

Voor iedereen aan te raden

werkte wonderwel

werkte wonderwel, zeer goede communicatie

Super netjes

Snel en correct

Vlugge levering, productbeschrijving is juist

snelle antwoorden op technische gegevens

Niet geschikt voor onze oprit

Het toestel werkt perfect, maar is niet geschikt voor onze oprit. Het belsignaal duurt voor ons te lang.

Prachtig en snel

Het is eenvoudig om te bestellen en snel te ontvangen.

Top bedrijf

Snelle corecte levering met goede kwaliteit

11 Twentehaven

Nieuwegein 3433 PT