Pluspunten
Fantastische groep mensen, vriendelijk en ervaren. groot assortiment snel in uitleveren scherpe prijzen
Pluspunten
Er werd duidelijk gecommuniceerd over de status van de bestelling, en het product werd zeer snel geleverd. Top!
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
heel veel op voorraad en anders besteld en een dag later in huis
Pluspunten
Goeie prijzen en snelle levering.
Pluspunten
Zojuist voor de eerste keer besteld, had na een dag alles netjes binnen. De volgende dag even gebeld met een korte vraag en ze hebben mij prima geholpen,
Pluspunten
zeer uitgebreide winkel,kan veel speakers meteen horen hoe ze klinken
Pluspunten
Gebeld voor advies en goed het verschil uitgelegd tussen mijn 2 keuzes.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en betrouwbaar. En goedkoop
Pluspunten
Leuke site met goede prijzen. Nu 2de bestelling geplaatst.
VerbeterpuntenWinkel openen wat dichterbij.
Pluspunten
Geweldige snelle service en veel goedkoper dan de concurrentie!
VerbeterpuntenUitbreiden assortiment.
Pluspunten
Ik ben uitermate tevreden over de services van Dertronics. Prima telefonisch geadviseerd voor mijn aankoop. De volgende dag al geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Hoelang duurt de bezorging naar Groningen
Ze sturen een ander product dan dat je besteld. Als je daar dan vragen over stelt reageren ze niet. Er is inmiddels gereageerd en oplossing gevonden.
Pluspunten
Snelle service, goede communicatie, en ik hoop een goed product. De tijd zal het leren!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Correct en snel en goede communicatie
Verbeterpuntennee
Pluspunten
goede kwalteit prijs
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering, behulpzaam personeel, goede kwaliteit van artikelen, goed omschreven op de site.
VerbeterpuntenDit is een voorbeeld zo als het zou moeten en ik heb dus geen verbeterpunten. Ga aub zo door!
Pluspunten
n.v.t
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Geweldige service Wordt goed behandeld, en uitleg gegeven Alles netjes, en vlug afgehandeld
Pluspunten
Goed advies en uitleg gekregen voor mijn aankoop. Snel geleverd en goede prijzen. Veel goedkoper dan andere aanbieders.
VerbeterpuntenKan er geen noemen, gewoon TOP!
Leenderweg 21
5554CK Valkenswaard