Ben het echt hellemaal zat, 1 Jr dik betalen voor alleen maar ellende
Geachte vandaag weer TV zenders verbinding valt weg zowel beneden als boven, dit probleem komt meer dan 3x in de week voor en nu al 1 Jr lang, zo vaak gebeld met alle mobiele kosten van dien. En 't is en blijft waardeloos. Als ik bel wordt er aangegeven dat hun een goed signaal zien, met heel af en toe een storing. Nou de storingen komen minimaal 3x in de week voor, kabels zijn aantal keren weer nieuw gekocht, want ja idd ik kijk met internet kabel tv en m'n vriend gamed. Met kabel erin vanuit 't. Modum. Dus belachelijk dat we al Jr 68 euro . Per maand, maar voor wat? . Wiffi boosters helpt geen. Meter. En iedereen en alles moet van de wiffi af en er kan dan 1 gamen of 1 op z'n tellie via wiffi. Ronduit belachelijk, nooit compensatie gehad voor 1 Jr ellende, alles door laten.eten, nieuwemodum en ga zo maar door. Hoeveelheid mbs waar je voor betaald krijg je niet eens. Ben 't spuugzat en walg hier echt van je moet maar blijven betalen terwijl je eigenlijk zowat niks krijgt waar je voor moet betalen. De oplossing Ik wil dat de ellende stopt, en dat stopt niet, al 1 Jr alleen. Maar bellen met jullie, krijg alleen maar dat ik nieuwe kabels etc. Moet aanschaffen tig. Keer etc. Ik ben het zat telefoonkosten veel moetten. Maken door bellen met jullie. Ik ben echt zo boos, zo ontevreden, ik wordt als. Klant contineu hierdoor benadeeld. Ik wil geen klant. Meer bij jullie zijn, ik wil kosteloos overstappen naar beter, en dat j xs4all hier ook jullie medewerkingi in gaan verlenen. Dit is gewoon echt niet. Meer normaal meer
Beveelt niet aan
25 January 2022