de verplichting om dit oordeel in te vullen bevalt mij niet. ik ben dit e-mail programma aan het uitproberen en als ik dan terug ga en weer opnieuw ga proberen wil ik niet iedere keer deze pagina verplicht invullen. ik vind dit heel vervelend firma KiyOh!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

niet slechter dan de rest. Maar waar het punt 'beter' in zit weet ik nog niet.

December 2015 en Haarlem en omstreken heeft nog steeds geen VDSL terwijl de concurenten UPC en Ziggo tegen een veel lager tarief kwalitatief betere en snellere diensten leveren dan KPN Wholesale via XS4ALL wil leveren.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

op zich een goed bedrijf.

teveel geautomatiseerd waardoor er soms vreemde zaken plaatsvinden. Verkeerde brieven b.v. teveel "scrips" die de medewerkers gebruiken, ook al zeggen ze van niet. Meer Linux / Unix medewerkers zodat je daar ook vragen kunt stellen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

internetverbinding en mail werkt goed beeldkwaliteit tv is goed goede netwerkrouter (fritzbox)

- IP-TV via brugmode op router is erg onbetrouwbaar. - Bij aanschaf tv wordt niet vermeld dat aparte netwerk verbinding wenselijk is. - Dat gratis pakketten aanblijven bij verlopen introduktieperiode is heel vervelend. - kennis helpdesk laat te wensen over. - tv is overduidelijk produkt van derden en kritiek punt van xs4all

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

klantenservice was goed maar gaat gelijdelijk wel achteruit.

minder "KPN-trucs" ; service gaat achteruit en de verstarring neemt hinderlijke vormen aan. Dwangmatige Processen verhinderen de soepele werkwijze van de halpdesk steeds meer Commercieele grappen beginnen steeds meer op die van KPN te lijken. Als dit zo door gaat is XS4ALL over korte tijd net zo'n grijze/hinderlijke provider als de rest

SNELLER INLOGGEN OP NIEUWE WEBMAIL, ZONDER VRAAG OF IK HET WIL

Pluspunten

betrouwbaar, stabiel, goede klanten service ! Altijd Goed bereik baar online.

Mail box meer ruimte online. Er zijn gratis diensten met onbeperkt mail mogelojkheid, zal beter zijn als dat bij xs4all ook aangeboden kon worden, of makkelijker mail naar ander xx mail adres in de account kunnen verplaatsen om mail box ruimte te maken. Als kant meer aanbod voor gratis virus scanner, clenaers etc en protection en andere diensten online. en groter mail box mogelijkhied

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

helpdesk staatje onvermoeibaar te woord

helpdesk doet er heel lang over voor ze je een olossing bieden die werkt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Als je belt, krijg je iemand met verstand van zaken aan de telefoon. Geen poppetjes die haastig een script afwerken. Technisch ook (bijna) alles dik in orde.

Tja, die prijzen he... XS4ALL is ongeveer 2x zo duur als de goedkoopste glasaanbieder. Ik betaal graag iets meer, maar de kloof is intussen wel erg groot. En TV via glas vind ik nog steeds niet goed genoeg (beeldkwaliteit, aanbod, hardware en mogelijkheden zijn bij Ziggo beter). Maar dat geldt voor alle aanbieders van TV via glas.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

selectie van helpdesk medewerkers: onderlinge verschillen zijn te groot heb ik gemerkt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

1.) Iedereen staat je héél vriendelijk te woord. 2.) Ze luisteren, geven positief advies, ze blijven net zo lang aan de lijn tot alles OKÉ is. Ach ja, een geweldig goed bedrijf en ze verdienen alle credit. Toppie.

De prijzen mogen wel iets naar BENEDEN als ik een vergelijking ga maken met andere providers. Maar ja, wie ben ik, wij zijn Nederlanders niet dan?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Betrouwbaarheid

Ik krijg slechts 3 Megabits snelheid. Enkele maanden geleden nog 6. Gaat via de telefoondraad. Er zijn helaas geen betrouwbare alternatieven hier vlak aan de grens met Belgie. Daardoor is €30,00 wel erg duur. Als het kon ging ik naar een andere provider. Maar kabel werkt al helemaal niet volgens straatgenoten. Ziggo is uitermate onbetrouwbaar. Volgens buren valt de internetverbinding een aantal keren per week een paar minuten uit. En glasvezel komt de eerste paar jaar niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De duurste internetprovider van Nederland. Alles in 1 prijs is te duur. kijk hier http://www.beste-internet-provider.nl/

2 sterren: slechter dan verwacht

ik heb al verschillende keren problemen met mn telefoon gehad,als ik dan bel zit ik wel zo`n half uur aan de telefoon,nu heb ik weer problemen met de telefoon maar ik zie het gewoon niet zitten om weer te bellen omdat ik verwacht dan weer zo`n tijd kwijt te zijn,nee was ik maar nooit overgestapt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

jullie gaan door tot het probleem opgelost is

de ellenlange aanmeldprocedure en het (weliswaar vrijwillig) meedoen met het vraaggeprek achteraf of alles naar tevredenheid is opgelost

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

er zijn er geen

klantenservice is gewoon onbereikbaar per telefoon - je belt en krijgt een keuzemenu dit duurt twee minuten alvorens dat je de bestemming gevonden hebt vervolgens meer dan 15 minuten in de wacht zonder gevolgd -GEWOON HEMELTERGEND EN KLANTONVRIENDELIJK - ZE ZIJN GEWOON NIET TE BEREIKEN

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

betrouwbaar

mobiele telefonie

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prijs kwaliteit uitstekend. Wij worden altijd gpoed en korrekt geholpen met problemen

Teleport Boulevard 121

1043 EJ Amsterdam