Pluspunten

Altijd vriendelijk geholpen

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede kwaliteit, stabile verbinding

Niet betrouwbaar, Naaien je als je niet oplet, berekenen jarenlang teveel en als je er over klaagt krijg je het teveel betaalde terug in vorm van korting

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Betrouwbaarheid en bandbreedte

Als jullie RTLcrime opnemen in jullie TV pakket zou ik kunnen overwegen over te stappen. Want dat kanaal is te populair hier om over te stappen zonder dat jullie dat hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De klantenservice, die voor bedrijven zoals de onze, tot 's avonds en in het weekend bereikbaar is. En dan geldt het compliment met name voor de positief ingestelde en altijd vrolijke maar vooral rustige medewerkers. Ze helpen me altijd en blijven rustig, daarnaast verbaas ik me elke keer weer over het feit dat het net lijkt of ze mijn gedacht kunnen lezen.

Ik vind het niet leuk dat ik doordat ik een probleem had met webmail, moest horen dat de oude webmail niet meer ondersteund en/of onderhouden wordt. Ik had het erg gewaardeerd maar zeer zeker ook normaal gevonden, als dit schriftelijk OF telefonisch aan ons gemeld was. Zo ga je niet met klanten om. Jullie moeten beter communiceren en ook als het slecht nieuws is, is het beter om eerlijk te zijn, dan dat ik er tijdens een probleem achterkom. Verder zou ik het fijn vinden als jullie webmail meer zou lijken op Gmail of iCloud e-mail. De kleuren zijn donker en maken het benauwend. Ook de vele knopjes en donkere lagen van het ontwerp laten het nieuwe webmailportal er moeilijk uitzien.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk,

Internet+telefoon abonn,., maar veel klachten over telef. Kan vaak niet bellen, heb er regelmatig over gebeld naar klantenservice, wordt goed opgelost, maar na aantal weken weer hetzelfde probleem

• Kennis & Vakmanschap

website mag veel uitgebreider, meer/uitgebreidere (technische) info over problemen zoals storingen bij "Serie opnemen". Vermelden van álle storingen/problemen/WIP.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Internet gerelateerde activiteiten

Meer aandacht en inspanning voor oplossen problemen en tekortkomingen bij TV (ook als het probleem bij toeleveranciers ligt): - bij serieprogramma's wordt een aflevering niet altijd opgenomen - problemen bij ondertiteling bij BBC4 - opnames slechts drie dagen vooruit te programmeren - etc. Dit is belangrijker dan een nieuwe versie van de settop box software met voornamelijk cosmetische veranderingen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

altijd prima service, al sinds 1998 toen ik klant werd bij xs4all. goede vakmannen bij de helpdesk en altijd even behulpzaam. Betrouwbare provider die er alles aan doet om internet zo veilig mogelijk te maken.

Ik zou het niet weten....

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Al heel lang geen telefoonstoringen meer meegemaakt Het TV besturingssysteem krijgt updates/verbeteringen Helpdeskmedewerkers zijn doorgaans heel geduldig Spotify is gratis beschikbaar

Zo nu en dan zijn opgenomen TV programma's niet afspeelbaar; jammer bij series Sommige helpdesk mede werkers zijn nog niet ingewerkt op alle drie hoofdsystemen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Graag schriftelijk van de wijzigingen op de hoogte stellen van de wijzigingen van de zenders en van de wijzigingen van de mogelijk heden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zo doorgaan De medewerkers tonen veel geduld met het beantwoorden van vragen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vakmanschap

zeer slechte communicatie, stelselmatig geen antwoord krijgen snelheden beloven die niet waargemaakt kunnen worden

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Overall is alles gewoon goed. Klantgerichtheid aan de telefoon van de medewerkers is heel goed.

Installatie van tv bij mij thuis ging niet in een keer goed (monteur ging van degelijk weg zonder dat alles werkte). Telefonische ondersteuning daarna duurde meerdere uren (hetgeen financieel gecompenseerd is). Inschrijving voor glasvezel (in mijn geval aanpassen van abonnement, want ik was al klant) ging niet goed. Mijn aanmelding was niet te vinden volgens de ene medewerker, terwijl de ander zei dat er iets in de administratie was misgegaan en dat ik me wel degelijk had aangemeld. De klantgerichtheid van de medewerkers is het probleem niet, maar de nauwkeurigheid van werken moet toch wel beter, zeker voor "routineklussen" rond aansluiting door een monteur en aanpassen van het pakket voor bestaande klanten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Deskundige klantenservice/helpdesk

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

bedrijfszeker en betrouwbaaar

opnemen kleine regionale TV zenders: voor Friesland bv GP TV.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Betrouwbaarheid

Innovatie van het modem Fritzbox inmiddels meer dan 6 jaar

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bij problemen en/of vragen snel iemand aan de lijn. Men probeert in eerste instantie het probleem op te lossen. Gratis mobiel internet bij het abonnement.

Kom beloftes na (in mijn geval) Snelheid internet verbinding (in mijn geval) Laat iemand bij een storing niet telkens dezelfde tests uitvoeren als er diverse malen contact word opgenomen (in mijn geval)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Internet en telefonie heeft weinig storingen. Als je belt krijg je eerlijk antwoord, al is het voor hun financieel gunstiger als ze je wat aansmeren.

Wij hebben traag internet en er komt in de nabije toekomst geen verbetering in is ons verteld. Helaas doet de folder, gekregen in de zomer 2014, anders vermoeden...iedereen kreeg sneller internet dit jaar of anders begin volgend jaar, de wijkkasten werden geoptimaliseerd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Beloftes waarmaken