Pluspunten
Bij problemen neemt men alle tijd om in mijn geval het probleem met een omgeruilde nieuwere ontvanger telefonisch op te lossen. (instellingen) In mijn geval bijna een uur waarbij de technische man alle tijd nam om alles weer werkend te krijgen zodat mijn smart TV weer werkte. (Perfect)
VerbeterpuntenEen iets sneller reactie op een E-mail bericht zou wel fijner zijn. Maar dit is het dan ook.
Geplande onderhoudswerkzaamheden graag vooraf melden. Z,s,m, de mogelijkheid bieden voor TV en Radio via DVB C. Voorkomt extra kastjes en AB's
klachten sneller oppakken n.a.v. teveel betaald. kwaliteit beeld hd moet stabieler i.c.m. opnemen. prijs in het geheel aan de hoge kant.
Pluspunten
Prima "prijs pret verhouding"
VerbeterpuntenOok TV via coax bij glasvezel. Omdat ik deze infra in huis heb liggen.
Pluspunten
Betrouwbaarheid en vriendelijke deskundigheid van de klantenservice
VerbeterpuntenGebruiksaanwijzing apparatuur kan veel beter
Met internet en telefoon (sinds kort) heb ik geen problemen maar bij TV (ook sinds kort)valt het mij zeer tegen dat lokale TV en radiozenders niet worden weergegeven. Als mijn vroegere TV- en radio-provider Ziggo de lokale zenders op de kabel kan zetten moet XS4ALL dat toch ook op de plaatselijke glasvezelkabel kunnen doen. Ik ben teleurgesteld dat ik hierover niet tevoren op de hoogte ben gesteld en verwacht dat u op korte termijn hierin verbetering zult brengen. Anders wordt het over een jaar misschien weer Ziggo!
Pluspunten
Vriendelijkheid medewerkers Men neemt de tijd Hulpvaardigheid is heel goed! Kwaliteit netwerk prima Geleverde modem en spullen prima
VerbeterpuntenFollow up van de helpdesk scoort onvoldoende,werd niet teruggebeld Vraagtechniek medewerkers kan beter Uit enthousiasme soms te technisch
Pluspunten
Prijs/prestatie verhouding is prima. Goed service en prima kwaliteit. Al jaren een tevreden klant.
Verbeterpunten??
Pluspunten
Politieke standpunten op Netneutraliteit, etc. Betrouwbaar Achtergrond
VerbeterpuntenVerKPNisering tegengaan Als techneut is het niet handig om tegen een 1e lijnshelpdesk aan te moeten praten.
Pluspunten
Kennis van zaken Regelmatig vernieuwingen Betrouwbaar
VerbeterpuntenHelaas is in mijn buurt nog geen glasvezel beschikbaar met een hoge internet-snelheid.
Pluspunten
Werkt bijna altijd
VerbeterpuntenRegel het zelf kunnen instellen van de volgorde van de tv-zenders.
De kwaliteit van de set op box voor televisie is bedroevend slecht. Evenals de menustructuur en navigatie van televisie. Ontzettend traag, ouderwets, onduidelijk en slecht. Zoek maar eens een film of serie op bij HBO. Het opnemen van een serie werkt nog steeds niet goed! Zappen gaat langzaam. Dit is niet wat ik ben gewend van XS4all. Doet afbreuk aan de overige dienstverlening. Terwijl hier de grootste groeikans voor XS4all ligt. Ziggo/UPC hebben beter televisie product maar een dramatische klantenservice. Automatisch updaten van de fritzbox is ook een goed idee. Klanten van xs4all mobiliseren om glasvezel aan te vragen in regio's waar dit nog niet beschikbaar is.
Ik heb een totaal pakket. Ben niet tevreden over de kwaliteit van de telefoonverbindingen. Ik overweeg serieus om de telefoon uit het pakket te halen. Bellen gaat wel. gebeld worden gaat bijna altijd fout. Er is in 90% van de gevallen een tweede poging nodig voor de beller om een verbinding tot stand te brengen. prijs kwaliteit verhouding voor een niet glasvezel netwerk is te hoog.
Pluspunten
Stabiel (eigenlijk nooit storing), IPv6, goede klantenservice.
VerbeterpuntenIn de Molenwijk in Edam kom ik niet verder dan ongeveer 11Mb vanwege afstand tot DSLAM. De Molenwijk dicht bebouwd en niet echt ver van de bewoonde wereld. Ik kijk erg uit naar verbetering. Fiber of korter maken van de last-mile is erg gewenst. Tot nu toe is Ziggo de lachende derde (gezien het aantal Ziggo WiFi Spots dat ik zie in de regio). Zodra hogere snelheid leverbaar is heb ik de intentie mijn abonnement gelijk te verhogen. Tot nu toe heeft dat geen zin.
Pluspunten
Een mooi dynamisch bedrijf, Oog en oor voor de klant. Mijn e-mailadres zegt voldoende: good 2 b @ xs4all
VerbeterpuntenZou niet kunnen bedenken.
Pluspunten
Betrouwbaarheid.
VerbeterpuntenBij veranderingen, bij wijziging van verbintenis, ook thuis komen praten en beoordelen.
Pluspunten
Inclusief goede virussuite Altijd goed signaal Top of the line produkten voor nieuwe abonnees
VerbeterpuntenTrouwe abonnees worden vergeten. Je blijft met de eerst geleverde apparatuur zitten (motorola, devolo), terwijl de techniek voortschrijdt. Daarna mag je zelf investeren als je de situatie wilt verbeteren.
Pluspunten
J
VerbeterpuntenVeel te lage doorvoersnelheid ... Een reden om na vele jaren met xs4all te breken!
Pluspunten
Gewoon goed!
VerbeterpuntenEen uitgebreidere WebTV app voor IOS. Een die net als bijvoorbeeld de app van KPN je in staat stelt om via internet opnames in te plannen of te wijzigen.
Pluspunten
De hoeveelheid belletjes naar de Servicedesk zijn op de vingers van een hand te tellen gelet op het al bijna 10 jaar gebruik maken van XS4All.
VerbeterpuntenMeer diversiteit in DSL routers. Sinds de beginperiode maken we gebruik van een Thomson Speedtouch. Ik heb bij een actie een Fritzbox gekregen, welke NIET communiceert met onze telefooncentrale. XS4All kan hier niets aan doen, en de leverancier weigert te aanvaarden dat er een probleem is (daar een rechtstreekse telefoon het wel doet). De Fritzbox is voor ons dus geen alternatief voor de oude vertrouwde Speedtouch, daar wij dan onze telefooncentrale niet kunnen gebruiken, ondanks het feit dat de laatste ook zijn kuren heeft met het semi-regelmatig nodig hebben van een herstart..
Pluspunten
dat ik zo af en toe gebeld wordt om te vragen of ik nog tevreden ben of vragen heb. dat het service nummer gewoon een 020 nummer is
Het opheffen van een storing in de telefooncentrale duurde bijna een week wat ik erg lang vind daar daardoor zowel internet als telefoon gestoord waren. Er werd wel melding gemaakt dat aan het opheffen van de storing begonnen was maar niet dat het eerst niet gelukt was en daarna dat het wel gelukt was. Duidelijke verbeterpunten!