Pluspunten
betrouwbare levering
Verbeterpuntenopzeggen of wijzigen van contracten wordt slecht afgehandeld, ik heb daar al meermaals klachten over ingediend. contracten worden niet schriftelijk bevestigd, een toegezegde modem wordt niet geleverd, opzegvoorwaarden worden niet gecommuniceerd. bij de laatste opzegging werd mijn abonnement onmiddelijk opgeheven, terwijl ik een opzegtermijn van 6 weken aangegeven had. de prijs voor een servicepack (behoud van e-mail) is belachelijk duur (17 euro)
Pluspunten
goede helpdesk
Verbeterpuntenverkorting inbelmenu verkorting wachttijden
Pluspunten
zijn er voor mij op dit moment niet
Verbeterpuntenal twee dagenm opeens 's nachts geen signaal. En dan kan ik ook niet bellen omdat ik dat ook van XS4all heb. Na een storingsmail de vlgd dag - als ik wel weer kan internetten - krijg ik geen antwoord waarom het signaal om 00.15 u en om 01.30 uur opeens wegvalt 's nachts. Heel irritant!
Pluspunten
Goede, complete dienst, werkt goed. Internet snelheden worden echt gehaald. Communicatie prima.
VerbeterpuntenHet 'klant worden' ging stroef. Na oplevering van mijn glasvezel verbinding door Reggefiber heb ik zelf regelmatig aan de bel moeten trekken voordat er bij XS4ALL wat ging gebeuren. De aansluiting van mijn glasvezel-abonnement was uiteindelijk pas ruim 2 maanden later dan de oplevering van de kabel. Dit is een slechte kennismaking. De monteur (aardige mensen, overigens) is twee keer moeten terugkomen voordat alles goed werkte. Hier hebben jullie echt een kans voor verbetering !
Pluspunten
Goede ondersteuning
VerbeterpuntenZorg klanten die de snelheid niet halen waar ze voor betalen, of een aangepaste rekening krijgen of voor versnelde procedure om ze op snelheid te krijgen
Pluspunten
Wordt altijd goed geholpen door klantenservice Rekening klopt, en goed uitgelegd
VerbeterpuntenBlijft tobben met internet wifi, veel geld voor product met veel problemen. Ook tv ddevolo in huis veel storingen, wordt beloofd op site dat dat goed kan
Pluspunten
Naleving contract vind ik beter dan tevredenstellend
VerbeterpuntenIk ben niet zo meegegroeid met alle nieuwe media, en heb al geruime tijd een probleempje met mijn Medion telefoon. Ik trof ooit een uwer zeer geduldige en nmm deskundige medewerkers die mijn telefoon op afstand weer aan de praat kreeg en mij keurig instrueerde hoe ik mijn 7340 moest installeren. Later bleek dat niet alle mogelijkheden van dat apparaatje beschikbaar waren. Raadpleging van uw helpdesk én de leverancier leidde tot een van-kast-naar-muur situatie. Derhalve geen oplossing. Trof ik uw eerstbedoelde medewerker maar weer. De facto mis ik de antwoord-apparaat-functie, de lijst met relaties die belden et cetera. Hartelijke groet, Aad Onderwater
Pluspunten
Alles, behalve de verbeterpunten.
VerbeterpuntenBetere aansturing richting KPN en betere monitoring hierop, aangezien er gebruik wordt gemaakt van het bekende 'kastje-naar-de-muur' systeem, indien er fouten zijn met de fysieke lijn en/of wijkcentrale.
Pluspunten
Vakmansschap doen hun best je tevreden te stellen. Voor trouwe klanten altijd een oplossing bieden. Goeie service !!!!!!!!!!!!!!
VerbeterpuntenAlles kan altijd beter !
Pluspunten
Betrouwbaar netwerk, geen Internet-snelheidsmonster, prijs aan de hoge kant, maar goede klantenservice met verstand van zaken is dit waard.
VerbeterpuntenLaatste automatische firmware update van mijn FritzBox 7340 gaf grote problemen met stabiliteit van Internet verbinding. Na contact met klantenservice bleek downgrade noodzakelijk, en dus ook instellingen opnieuw doen. Vervelend. Geen goed idee om firmware updates, ook als er geen security risico is, te pushen.
Pluspunten
Uitstekende klantenservice, deskundig en ze nemen de tijd voor je.
VerbeterpuntenHogere internetsnelheid op mijn adres.
Pluspunten
Betrouwbaar en goede dienstverlening
VerbeterpuntenMobile televisie. App voor iOS is traag en storingsgevoelig. Tevens alleen beschikbaar via eigen (vaste) ip-adres. Niet van deze tijd.
Pluspunten
Werkt altijd. Nooit problemen.
VerbeterpuntenPrijs zou wellicht nog iets lager kunnen.
Bij de vor ming van een all-in-one pakket b.v. bij xs4all, waarbij bij Ziggo de t.v.-component moet worden opgezegd,betekent dit dat de radio-exponent d.w.z de radio-kabel aansluiting verdwijnt. Dat is een belemmering af te zien van mee te doen aan de all-in-one constructie bij xs-4-all. Kan dit probleem niet opgelost worden? afz.P.H.van der Schuit relatienummer 1129556
Pluspunten
Goede contact mogelijkheden. Behulpzaam.
VerbeterpuntenBetere voorlichting!! Had devolo voor internet echter kreeg geen duidelijke uitleg over gebruik van devolo in combinatie met TV. Kosten om dit gedeeltelijk op te heffen +/- € 200,00. En dan nog alleen TV over Devolo met al de gebreken van hangend beeld. Terwijl wel aangesloten aan glasvezel netwerk. Dan is de combinatie TV en internet wel een dure "grap".
Pluspunten
Open structuur, helpdesk, klantgerichtheid
VerbeterpuntenTe dure telefonie en tv, Wordt geleidelijk te commercieel