Kortere abonnementsperiode!! Nu moet je een half jaar betalen terwijl de caravan allang verkocht is.!!!
Pluspunten
Ben 9 jaar klant bij XS4ALL en nog nooit problemen gehad.
Keuze zenders
Pluspunten
Als man van over de 80 jaar heb ik de oprechte betrokkenheid en invoelingsvermogen van de Helpdesk medewerkers Marco ten Oever, Sietske de Boer en Tom Oostvogel als een warm bad ervaren,de service was van een toon aangevende kwaliteit en zorg. Graag wil ik mijn felicitaties voor het behalen van de Vijfde tevredenheids prijs geven,ze zijn tenvolle verdiend,Wim Bouman.
VerbeterpuntenIk ben tevreden,maar het ontvangst van signaal zou nog iets beter mogen. Wat meer keuze in Duitstalige zenders zou ik toejuichen
Pluspunten
Bijna nooit problemen, maar heb ik ze een keer, dan weet de helpdesk me goed te helpen.
Pluspunten
Prima service en helpdesk.
VerbeterpuntenHet wat meer bij de diverse instanties onder aandacht brengen voor het verbeteren en verhogen van de internetsnelheden op het platteland en buitengebieden.
Anders dan bij mijn vorige aanbieder (KPN, zelfde bedrijf, zelfde techniek) kan ik nu met de iPad app. niet meer via de TV-Gids programma's opnemen. (ik mis eigenlijk helemaal een goede en overzichtelijke gids in deze app.) Dus: apps (voor iPad, OSX, WP8, Android) maken met een TV-Gids vanwaaruit opnames ingepland kunnen worden. Ook het afspelen van opnames vie deze apparaten is zeer erg gewenst.
Pluspunten
Vriendelijke behandeling.
VerbeterpuntenVerbetering van de snelheid.Techniek loopt hopeloos achter waardoor optimale snelheid niet kan worden geleverd. Doe hier iets aan dan ben je weer een tevreden klant rijker!
Pluspunten
Betrouwbaar, weinig storing en voor informatie en service goed bereikbaar.
VerbeterpuntenNog iets meer duidelijkheid over de gebruiks- en financiele voordelen, om over te gaan op "alles in een' van XS 4 ALL
Pluspunten
werkt altijd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Betrouwbaarheid van systeem Klantenservice: enige tijd geleden had ik een probleem met mijn modem. Telefonisch werd geprobeerd het probleem op te lossen, hetgeen niet lukte. Een paar dagen later had ik een nieuw modem in huis.
Pluspunten
Keurig personeel Beleefd, en bereid je te helpen, hoe lang het ook duurt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
In het weekeinde helpdesk
VerbeterpuntenGratis helpdesk en vooral gratis klantenservice bij bestellen van nieuw abonnement! Bij de meeste providers is een monteur inbegrepen, vrij duur bij xs4all, en het modem wordt apart verzonden (ook nog eens 10€) en de volgende dag komt de monteur. Dit kan kosten besparen als monteur het modem meeneem!
Pluspunten
Als ze eenmaal op de site is gevonden, is de informatie uitstekend en duidelijk.
VerbeterpuntenVoor een doorsneegebruiker is de soms noodzakelijke informatie bijzonder moeilijk te vinden. Ik ervaar de site als gemaakt voor klantenwerving en niet bedoeld als informatie voor bestaande klanten. Waarom de verhuld dreigende bewoordingen op deze pagina net boven het blokje Versturen? Puur onnodig. Xs4all zou echt moeten streven naar een betere communicatie met de bestaande klanten.
Pluspunten
Hoe minder je contact je hebt met je provider hoe beter deze is. In de jaren als klant heb ik misschien 5 keer contact gehad en alle 5 keer was het mijn eigen onhandigheid waar ik mee geholpen werd, nooit een onhandigheid van XS4aLL. Have a nice day.