Waarom zijn de NPO programma`s zoals Cultura 24en Politiek24 niet in de basis opgenomen
Pluspunten
Een uitstekende helpdesk. Een goede service. (o.a. graties modem) Een hele grootte homepage, die vind je nergens. Zover ik kan nagaan een uitstekende bescherming van je privacy.
VerbeterpuntenKPN achter hun broek aanzitten dat ze mij en andere eindelijk eens onze beloofde internetsnelheid geven. Ik heb theoretisch 50Mbit download en 5 Mbit upload. Maar in werkelijkheid is het volgens m'n FritzBox 7360 (firmware 6.20) 11 Mbit upload en 1,3 Mbit upload. Dat is slechts 20% van de snelheid die mij belooft is. Gaarne actie ondernemen tegen KPN.
Pluspunten
alles
Verbeterpuntenprijs? gratis bellen naar Duitsland? er wonen nl. heel veel Nederlanders net over de grens.
Pluspunten
Ik ben wel tevreden met Xs4all. Een wat moeilijker ontvangst door toegenomen drukte in de omgeving lijkt verholpen met een extra router/
VerbeterpuntenIk zou het niet weten, wetend dat de glasvezel mijn neus en deur voorbij gaat.
Pluspunten
Stabiele en betrouwbare internet verbinding.
VerbeterpuntenNog nooit zo'n onlogisch te bedienen apparaat gehad als de TV ontvanger van XS4all. Uitzending gemist van RTL na 1 uur al betalen?? Kom op zeg!! Als e.e.a. op TV gebied niet beter wordt, volgend jaar naar een andere provider (XMSnet/Telfort) die wel begrijpen wat een consument wil. Kom eens uit die "al jaren de beste provider"-stoel. Internet snelheid is al lang achterhaald door concurrent. Nieuwe uitdaging: Beste Pakket leverancier in plaats van alleen internet provider.
Pluspunten
Snelle duidelijke dienstverlening Helpdesk is zeer bekwaam, direct technische antwoorden wanneer nodig Bij onduidelijkheden geen gezeur, maar een snelle oplossing
VerbeterpuntenPrijzen zijn aan de hoge kant, maar voor mij zeker de kwaliteit waard
Pluspunten
Vooral bij de helpdesk altijd de juiste persoon met de juiste info getroffen. Bij mijn diverse cursussen voor Scheidegger en hulp bij Seniorweb vermeld ik jullie als beste provider met de beste helpdesk.
VerbeterpuntenIn de KPN winkels heb ik wel hetnet en KPN diensten aangetroffen maar geen xs4all. Verbaasd mij, ik heb altijd gedacht dat xs4all de wat duurdere maar wel veel betere tak van KPN is.
Pluspunten
betrouwbare verbinding/ diensten
Verbeterpuntenservice center is niet meer van deze tijd belofte over gratis plus pakket tot het einde van dit jaar is niet waargemaakt. Zit mij nog steeds dwars....
Pluspunten
Stabiele internet verbinding Al 15 jaar trouwe en tevreden klant
VerbeterpuntenMijn internet snelheid is bedroevend: 3 Mbit/s. Heb hierdoor geen andere keuze dan over te stappen op kabel.
Pluspunten
Tot opheden werkt alles prima.
VerbeterpuntenGrootte van de mailbox. 5x 1Gb is voor mij niet mee te werken. Liever 1x 5Gb. Op dit moment hik ik steeds tegen de 1Gb limiet aan. Tot opheden red ik het nog net, met veel moeite. Als ik elke keer weer een nieuwe mailbox moet activeren van 1Gb, dan moet ik zoveel mailboxen gaan onderhouden. Stap af van de 5x 1Gb mailbox of geef de mogelijkheid om 1x 5Gb mailbox te gebruiken. Of geef wat instructies of mogelijkheden om bijv. de volle mailbox te migreren naar de te activeren mailbox, zodat ik mijn huidige emailadres(sen) kan blijven gebruiken.
Belachelijk dat een contract een contractduur van een jaar heeft. Dan met je alijd een boete betalen als jet het wilt opzeggen. Een contractduur van een maand is veel redelijker. Dit is zeer klantonvriendelijk.
Pluspunten
Medewerkers klantenservice zijn vakkundig en vriendelijk
VerbeterpuntenDe bereikbaarheid van de klantenservice begint op die van KPN te lijken. Als klant met een probleem sta je te lang in de wacht. Klant wordt niet geïnformeerd over nieuwe software updates voor Fritzbox. Hierdoor veelvuldig en onnodig contact met klantenservice over slechte wifi kwaliteit
Pluspunten
Het werkt en bij vragen krijg je snel een goed antwoord
VerbeterpuntenBij de hogere snelheidpaketten (alles in 1) komt er ook mobiel internet mini en spotify bij. Het zou voor de klant fijner zijn indien dit opties waren. 1) je kunt dan kiezen of je het wel of niet neemt. De klant kan nu alleen kiezen om het wel of niet te gebruiken (in ons geval niet dus). 2) je weet dan in ieder geval hoeveel je er voor betaald. Ik hou niet van koppelverkoop
Pluspunten
betrouwbaarheid - kwaliteit
Verbeterpuntenpriijs is te hoog en all-in-one pakket bepaald. Ik wil een betere prijs die is afgestemd op mijn behoefte maw zonder TV. Ik overweeg naar andere provider over te stappen
Pluspunten
Legio .... Dit boxje is te klein om alles in op te noemen.
VerbeterpuntenVergeleken met andere providers, ligt de prijs aan de hoge kant. Daar staat echter wel een veel betere service tegenover. De hogere prijs houdt echter wel potentiële klanten weg.
Pluspunten
- Ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan - Jarenlang heb ik geen verstoringen ervaren. De uitstekende prestaties van XS4ALL waren altijd stabiel. Daarom heb ik in het verleden altij cijfers dicht bij de 9 en 10 uitgedeeld. De prestaties zijn nu wel minder.
Verbeterpunten- Sinds ik ook bellen in het pakket heb genomen (eigenlijk alleen om het spotify abonnement, is de verbinding wisselvallig - Soms is het goed, maar veel te vaak moet ik tegenwoordig mijn modem resetten en/ of de frequentie van de FRITZ!box aanpassen - Hier heb ik jarenlang NOOIT last van gehad! - Stabiliteit en continuïteit zijn essentieel voor mij als ondernemer. Op dit punt scoort XS4ALL niet meer als van ouds.
Beter de fouten oplossen van jezelf
Vaste klanten moeten gelijk behandeld worden als nieuwen klanten.
Pluspunten
Snel contact en zeer vriendelijk personeel en geduldig.
Pluspunten
Weinig storingen doordat apparatuur kapot gaat, de laatste storing (vorig week) had weer te maken met werkzaamheden. Helpdesk waar ik terecht kan met alle ICT vragen
Verbeterpunten1) Marketing blijft een aandachtspunt, halve waarheden en windowdressing (b.v. de persoonlijke brief waarin een hogere bandbreedte werd beloofd, houd toch op met deze onzin, zelfs kleuters van 3 jaar geloven niet meer in de kerstman). Wanneer neemt XS4ALL iemand in dienst die een echt geschoold is in marketing ipv de huidige amateurs die denken dat marketing = liegen + bedriegen? 2) Kennis van Apple producten bij de helpdesk is bijzonder mager. 3) Prijs te hoog. 4) Storingen veroorzaakt door werkzaamheden voorkomen (ook van KPN). Klanten vooraf mailen om te alert te zijn op modem reset vanwege werkzaamheden. Overleg met Fritzbox om auto-reset mogelijkheden toe te voegen die geactiveerd kan worden na afloop van werkzaamheden. 5) Informeer klanten over toekomstige marketing acties via call-centers. Bij call-centers werken mensen die vooral uitblinken in a-sociale vaardigheden!
Pluspunten
Hopelijk doet XS4ALL er alles aan mijn privacy te waarborgen, dit is voor mij de belangrijkste reden dat ik ooit voor XS4ALL koos. Verder veel instelmogelijkheden en mogelijkheden van het internet abbonement.
VerbeterpuntenMijn verbinding is de afgelopen jaren vaak uitgevallen. Steeds bleek het toch aan de centrale te liggen en niet aan mijn kant. Een tijdje terug had ik zelfs zo'n 1,5 week helemaal geen internet! De prijs is aan de hoge kant, zeker omdat ik meer kan krijgen als ik glasvezel heb, maar dat heb ik niet. Reacties op email duren meerdere dagen, vind ik raar voor een provider die zichzelf zo geweldig vind. Verder ben ik de laatste jaren vaak onduidelijkheden of fouten tegen gekomen op de website van XS4ALL. Gelukkig lijkt er met sommige tips wat gebeurd te zijn, maar er is denk ik nog steeds ruimte voor verbetering. Graag zou ik een wat uitgebreidere mogelijkheid zien in de FritzBox, zoals een betere PBX, zodat ik mijn eigen menu kan maken met doorkies nummers en vervolgacties. De Fritzbox kan dit makkelijk, gek genoeg heeft de software de optie niet.