Pluspunten
Weinig tot geen storingen
Verbeterpuntensnelheid is een ramp, betaal voor meer, krijg minder, niemand heeft een oplossing als alleen een eerlijke medewerker die zei dat ik maar misschien moest overstappen, tja, dat wil ik niet, ik wil dat wat mij is beloofd bij een prijsverhoging. Wij in Aalsmeer hebben alleen CAiway voor glasvezel, niet echt een alternatief, wanneer komt KPN/XS4ALL op onze kabel? Een probleem blijft Newszilla, waarom niet eens wat echt geld erin stoppen en goede service verlenen, hulde voor de knutselaars, maar de naam XS4ALL is er wel aan gekoppeld.
De afgelopen maanden werd er na het in klokken, vaak genoeg niets opgenomen. Om nu om de 2 a 3 weken alles te resetten (uit/aan). Kan volgens ons nooit de bedoeling zijn.
Pluspunten
Transparantie
VerbeterpuntenLess for more
Pluspunten
Snelle service, niet moeilijk doen ook bij (tijdelijke) downgrade. Kennis van zaken bij helpdesk. Heel veel dingen zijn zelf te regelen en in te stellen. Al 10 tallen jaren een tevreden klant.
VerbeterpuntenSchiet me zo snel niets te binnen.
Pluspunten
Internet services zijn betrouwbaar. We zijn al heel lang bij xs4all juist omdat wel heel tevreden zijn over de internet services.
VerbeterpuntenDe televisie services haperen af en toe, zoals vanaf begin bekijken, opnames. Telefoon services haperen ook af en toe de laatste tijd. De webtv werkt al een hele tijd niet meer op MacOS 10.6 en iOS. De "gratis" mobiele internet service werkt ook al een tijd niet meer.
Pluspunten
vriendelijk en to the point
VerbeterpuntenStop met aanbieden van snelheden die je niet waar kunt maken. De postcodetest liegt met een factor 2 a 3. Als ik TV en zo wil komt pas op het allerlaatste moment in het bestelproces in piepkleine lettertjes dat de aangeboden snelheid bij mij niet gerealiseerd kan worden. Niemand die mij tot nu toe uitzicht biedt op de termijn van verbetering. Ik wil niet naar Ziggo maar er lijkt geen andere weg ;-) Stuur gerust eens een techneut langs die de oorzaak vaststelt of beter nog, leg hier eens wat glas aan. Inlog ths0, Postcode 5248BK-8
Pluspunten
goede bereikbaarheid vriendelijke behulpzame medewerkers ook deskundige medewerkers website overzichtelijk eigen gegevens goed te benaderen
Verbeterpuntenik zou het niet zo gauw weten
Pluspunten
Klantgerichte denk- en werkwijze. Betrouwbaar,
VerbeterpuntenAnti virussoftware van f-secure ook voor mobiele telefoon en tablet beschikbaar maken.
Pluspunten
Snelle hulp altijd aanwezig Vriendelijke medewerkers
VerbeterpuntenGa vooral zo door
Ik begrijp niet waarom u zowel de opslagruimte die ik in de cloud inneem als de periode waarbinnen ik een opname moet bekijken beperkt. De eerste beperking snap ik, maar de tweede is in combinatie daarmee overbodig. En in mijn ogen onbehoorlijk: waarom bepaalt u dat ik Jacques Brel in Bergen na een jaar niet meer mag bekijken? Wat is de ratio? En wat het morele argument?
Pluspunten
eigen usenet server
Verbeterpuntenretentietijd usenet server verhogen prijzen drastisch verlagen! reactietijd bediening tv verbeteren
Pluspunten
Weinig of geen storing. En als er al eens iets is, dan is het snel opgelost.
VerbeterpuntenIk zou tot 20 Mbit snelheid moeten hebben (en binnenkort zelfs 50), maar kom nooit verder dan 12 en dagelijks veel minder tot zelfs 2 Mbit. Ik heb begrepen, dat men daaraan werkt met een nieuw systeem, maar dat vind ik wel erg lang duren. En glasvezel is op mijn woonadres niet beschikbaar.
Pluspunten
Weinig tot geen uitval
Verbeterpunten50 mb aanbieden en daar betaal ik veel geld voor en dan bij controle vanwege klachten met de snelheid en streaming komt er maar 12 mb beschikbaar
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenU moet ophouden hackers te verdedigen. Ik weet dat u bent voortgekomen uit Hac-Tic (ik was ook toen al abonnee) , maar u moet andere manieren van kwaliteitscontrole bedenken. Slotenmakers laten hun sloten misschien wel door dieven testen (maar niet heus), maar niet nadat de sloten zijn gemonteerd bij klanten, als u begrijpt wat ik bedoel!
Pluspunten
Goede helpdesk
VerbeterpuntenBetere (in ieder geval andere...) zenders van de maand Meer helpdeskmedewerkers... Een half uur wachten is wel lang
Pluspunten
Je wordt vriendelijk te woord gestaan en men neemt de tijd voor je. Vanaf de jaren '90 tot mei 2014 nooit klachten gehad.
VerbeterpuntenBij specifieke klacht telkens een ander aan de telefoon. Als het te moeilijk wordt gaat er een 'ticket' naar een voor mij onbenaderbare expert ergens in de wolken. Uiteindelijk wordt het probleem afgedaan met 'bij ons geen issues' ondanks alle schijn dat dit wel degelijk het geval is. Resultaat is wegverhuizen website en gebruik email afbouwen.
Pluspunten
Altijd kunnen internetten.
VerbeterpuntenPrijs te hoog per mb.
Pluspunten
- ipv4 en ipv6 - vast ip adres - hosting toegestaan - reverse dns - bof sponsor - shell account - nieuwe experimentele diensten - proper internet citizen - verdediging digitale rechten - meedenken over zinvolle copyright vernieuwingen
Verbeterpunten- bandbreedte/prijsverhouding kan altijd beter - website kan overzichtelijker - aktiever linux/bsd supporten naast mac en windows
Pluspunten
betrouwbaarheid; 2 X uitval in > 10 jr tgv werkzaamheden aan het KPN netwerk
Verbeterpunten- Download en upload snelheidsmeter op de XS4all website - acties voor trouwe klanten: na einde / max update nwe modem aanbieden, downloadbare film oid, - bij TV zenders waar wordt nagesynchroniseerd originele taal schakeling beschikbaar maken.
Pluspunten
Goede wijn behoeft geen krans
VerbeterpuntenIk zou het niet weten. Ik ben tevreden met wat mij geboden wordt.