Pluspunten
Het tegen houden van mails met een virus, fishing mails enz. Het blokkeren van binnenkomende telefoontjes.
VerbeterpuntenHet mogelijk maken van zelfstandig programmeren van opnames bij de televisie. Nu alleen mogelijk bij de komende 2 dagen. Tijdens vakanties dus niet mogelijk om een programma op te nemen gedurende die tijd
Pluspunten
Je betaald wel iets meer maar je weet ook waar je dat voor betaald. Wij hebben dan wel een bagger verbinding maar dat is de moeite waard. Komt misschien ook omdat XS4ALL niet zo maar een provider is.
VerbeterpuntenNiet echt maar meer opmerking dat sommige mensen bij klantenservice een beetje te vriendelijk zijn. We zijn hier om je te helpen etc. Ligt er een beetje te dik bovenop.
Pluspunten
Ik ben van het begin van ADSL klant bij XS4ALL en ik heb altijd internet gehad. Ik ben nu een glasvezel klant en ben nog zeer tevreden.
VerbeterpuntenIk heb een paar maanden geleden een brief van jullie gehad dat er is op mijn adres is 500 mb internet beschikbaar. Ik ging mij aanmelden ervoor en krijg de melding: 'Op dit moment is het nog niet mogelijk om op uw adres 500Mb te leveren. We zijn druk bezig om onze systemen aan te passen om dit wel mogelijk te maken. Van de service desk krijg ik te horen dat 500 mb internet, voorlopig alleen voor nieuwe klanten beschikbaar is. Ik vind dat heel raar.
Pluspunten
nooit last van storingen
Verbeterpuntenwachttijden aan telefoon veel en veel te lang bij bellen met een vraag, wachten, wachten, zeer irritant. Na 15 minuten wachten weel zeer correct geholpen.
Pluspunten
Al sinds vele jaren zeer betrouwbaar internet.
VerbeterpuntenVanuit buitenland - waar ik vaak verblijf - is xs4all niet goed bereikbaar. Ik kan niet vanuit Suriname een 0800 nummer bellen. Dus het lukt me niet om mijn KPN vaste telefoon om te zetten naar een xs4all abonnement. Zet een Twitter hulpdienst op zoals de KLM. Werkt perfect.
Pluspunten
praktisch ,snel , zo goed als geen storingen
Verbeterpuntenik mis een "klets "forum waar internet problemen/vragen over (vul zelf in) gesteld kunnen worden. het is toch te gek dat het service deck veel tijd moet investeren in het oplossen van simpele storingen. een soort xs4all voor dummies. "ontleed het leed en het leed wordt leerzaam vermaak", domme vragen bestaan niet, als iedereen ouder wordt is een internet forum /vraagbak toch betrouwbaarder dan de digibete buur/man/vrouw . mits goed gemonitored (geen reklame etc)
internet is extreem traag, niet meer van deze tijd, netwerk loopt achter
Pluspunten
kwaliteit
VerbeterpuntenLimburg, de vergeten provincie. Zelfs niet 20Mbit.
Pluspunten
Ipv6, open voip.
VerbeterpuntenVeel te lage snelheid en geen mogelijkheid van pairbonding. Alternatief om via 4g toch snelheid te bieden wordt niet aangeboden aan klanten die al lid zijn vanaf de begintijd. TV is ook een gesloten systeem. Dat is niet xs4all waardig. Zelfs Ziggo zit niet zo dicht.
Pluspunten
Zeer correct en betrouwbaar. Nemen af en toe contact om te informeren naar eventuele wensen of klachten.
VerbeterpuntenSoms valt het niet mee om sommige technische zaken helemaal te begrijpen. Mogelijk kan men de tekst zo eenvoudig maken, dat ook mensen met weinig ICT-kennis er wijs uit kunnen worden. Vooral bij technische zaken doet zich dit probleempje voor.
Pluspunten
Men neemt de tijd om mij te helpen. Kwaliteit zonder meer goed.
VerbeterpuntenUitrollen glasvezel op 2728KK1. Uploadsnelheid ADSL2+ verhogen naar niveau downloadsnelheid. XS4ALL APP voor totaal overzicht / instellingen en controle van de verbinding en abonnement. Laatste half jaar meer dan normaal uitval verbinding voor 15 min. Ca. 1 x per 2 maanden
Pluspunten
ben al meer dan 20 jaar zakelijk zowel als prive klant.Dus dat zegt genoeg
Verbeterpuntenheb een enorm probleem en omdat jullie geen stadswinkels hebben kom ik er niet uit.De provider van mijn Iphone a Appel stuurt me met mij klacht naar jullie door en mijn provider van mijn Iphone(Telfort) sturen mij allebei naar jullie toe. Probleem : mijn email (jullie) op mij phone ontvangt wel maar kan niet antwoorden of een bericht verzenden.Ik kom er niet uit en niemand niet.Al twee jaar.,Krijg mails en antwoord mer een sms of een Whatsap.Uiterst irritant.Als ik jullie service bel krijg ik een niet uit te voeren oplossing voorgeschoteld.. HELP
Er voor zorgen dat snelheid hoger wordt. Weet dat kabel van kpn is, maar er boj hen druk leggen hiervoor. Want 8mb up en 1 mb down is toch wel heel weing.
Graag regionale omroepen ook in zender pakket . Ik bedoel hier Reindonk t.v uit Horst
Pluspunten
De helpdesk heeft mij diverse malen fantastisch geholpen en mij goeie tips gegeven voor verbetering van mijn wifi bereik.
Verbeterpuntenik zit al veel te lang te wachten op mijn glasvezelaansluiting.
Pluspunten
Weten goed waar abraham de mosterd haalt
VerbeterpuntenKlantgerichter werken. Nu krijgt je bij vragen alleen maar standaard antwoorden. Lijkt wel een computer die antwoordt.
Pluspunten
Weinig storingen Continue nieuwe aanbod, blijven ontwikkelen etc
VerbeterpuntenSlechte ervaring met klante service (ongeintereseerde mensen), niet echt hulpzaam. In het weekend is de info over wachttijden niet correct! Er stond , kort wachtijd (groen) ik moest 25 min wachten
Pluspunten
Bij problemen wordt je netjes te woord gestaan. Helpdesk is heel behulpzaam en GEDULDIG! Ben zelfs een keer 1,5 uur bezig geweest met downloaden van software en verder geïnstrueerd tot het programma naar behoren werkt.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
klantencontact, technische dingen als ipv6 tunneling naast de native ipv6, etc
Verbeterpuntenook glasvezel in gouda!
Pluspunten
'Gratis' nummer Als je iemand hebt die er verstand van heeft is Xs4all goed, anders ben je behoorlijk in de bekende aap gelogeerd.
VerbeterpuntenZie links <
Startmoment uitzendingen in opnames en terugzien vanaf begin. De hoeveelheid ongewenste reclame, die je moet doorstappen is afgrijselijk' Op een eerdere klacht werd geantwoord dat XS4all er geen zakelijk belang bij heeft. Als dat echt zo is, dan moet het toch mogelijk zijn om het juiste startpunt te detecteren en pas te starten met de weergave.
Pluspunten
Klantenservice goed.
VerbeterpuntenWees eerlijk en pro-actief. Ik heb jarenlang een veel te duur pakket gehad: door mijn postcode (te ver van wijkcentrale) had ik slechte verbinding. Het bleek dat ik moest downgraden, tot twee keer toe. Dus jarenlang teveel betaald voor slechte verbinding. En kan nu TV nemen, maar met beperkingen, want HD kijken, EN opnemen, EN internet tegelijk: dat zal niet gaan. Helaas dus naar UPC, zodra ik tijd heb om dat te gaan regelen. Vind xs4all niet meer het bedrijf dat het vroeger was.
Pluspunten
Alles!
VerbeterpuntenWebsite hosting te duur