Pluspunten
Mijn website is altijd online.
VerbeterpuntenPrijs is relatief hoog t.o.v. andere providers
Ga is wat doen aan die Roundcube webmail. Knippen en plakken lukt al dagen niet meer. Spelling controle werkt ook niet meer!!
ontbreekt aan incentives voor langdurige loyaliteit
Pluspunten
Alles doet het wat het behoord te doen.
VerbeterpuntenSlechte klantenservice, lange wachttijden. Facturering vaak foutief en teveel betalen.
Pluspunten
weinig storing en als er dan een keer een storing is, wordt er meteen actie ondernomen
Pluspunten
All-in-one aanbod Klantenservice
VerbeterpuntenVerkort wachtijd voor technische ondersteuning Verbeter email gebruik voor touch screens (emails zijn lastig te openen op tablets) Biedt xs4all 4G diensten voor onderweg
Communicatie moet beter, o.a. duidelijkheid van de website.
Pluspunten
Blijft bij haar principes, is *de* pionier op internet gebied in Nederland.
VerbeterpuntenIs een veel te groot bedrijf geworden, kennis en kwaliteit borging niet gegarandeerd. Begint steeds meer op een slecht bedrijf te lijken die altijd de kortste weg kiest, met een 'sorry-fabriek' als klantenservice. Onnodig gierig met DSL modems... Heeft totaal geen waardering meer voor loyale klanten. Verliest langzaam de bezieling en de magie... vind ik bijzonder jammer.
Pluspunten
Goede klantenservice Uitstekend mobiel internet
Verbeterpuntenkosten. Kwaliteit heeft een prijs, dat is natuurlijk ook zo
lange wachttijden bij helpdesk
Pluspunten
klantenservice is er goed en mensen aan telefoon zijn bekwaam en goed
Verbeterpuntenbij tv van xs4all is het nog niet mogelijk tv pakket en pakketten aan en uit te zetten via tv
Pluspunten
Altijd gezellige helpdeskmedewerkers en de afgelopen 6 maanden geen enkel issue ondervonden met wat voor XS4ALL service dan ook. Ook waardeer ik het spotify-abbonoment dat bij mijn internet zit en natuurlijk newszilla.xs4all.nl.
Pluspunten
Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Klantvriendelijk.
VerbeterpuntenNiet met reclamedoeleinden bellen.
Pluspunten
snel internet/ weinig storingen, althans in onze regio
Verbeterpuntensneller contact bij verhuizing
Pluspunten
Snelle klanten service. Medewerkers raken niet in de stress bij problemen en blijven zeer vriendelijk.
VerbeterpuntenOveral glasvezel kabels !! Voor betere snelheid
Pluspunten
internet en telefoon
VerbeterpuntenVoor 2e TV via XS4ALL Digitenne kastje wat 4 euro per maand kost direct te betalen aan KPN. Sinds 3 maanden echter is er bij XS4ALL iets fout gegaan en nu krijgt ik steeds rekeningen van 12,50 van KPN. KPN heeft doorgekregen dat ik niet meer voor "deze korting" in aanmerking kom en dus kan KPN dit niet zomaar wijzigen. Opdracht moet van XS4ALL komen. XS4ALL heeft dit doorgegeven en telkens wordt ik door de klantenservice onheus bejegend of "het bos ingestuurd". Beste provider maar ALLERSLECHTSTE KLANTENSERVICE
- er ligt een al jaren een slechte lijn in de straat, bevestigde XS4all: er wordt al jaren niks aan gedaan - VOIP telefoon haperde door de jaren vaak en langdrugi, zonder dat de Helpdesk van Xs4all een oplossing wist - Fritzbox haperde door de jaren vaak: Helpdesk had gemiddeld 3,5 uur nodig om dat weer op te lossen. Vaak was het pas de 3e medewerker van de servicedesk die wel wist waar het probleem zat > meestal bleek men te werken volgens try and error : laten we dit of dat eens proberen. Ondertussen liepen wel mijn telefoonkosten door: verbetertip: als een gesprek langer dan een half uur duurt, biedt dan vanuit Xs4all zelf aan om terug te bellen naar de klant: dat scheelt de klant dure telefoonkosten. - tenslotte: op klachten wordt niet gereageerd > er wordt geen contact terug opgenomen Xs4all adverteert graag met dat ze zo goed zijn. Ik herken dit niet.
Pluspunten
Service, betrouwbaarheid & deskundigheid
VerbeterpuntenPrijs zou nog iets verder mogen zakken
Pluspunten
Ik heb nog nooit, en dat is al heel wat jaartjes, meegemaakt dat xs4all met mij geen verbinding heeft gehad. Zowel zakelijk als privé