waarom kan je deze mail programma niet downloaden en gewoon als je hooftmail gebruiken
Pluspunten
Uitmuntende kwaliteit!
VerbeterpuntenHet blijft wat duurder Vervelend: aanbiedingen lopen niet vanzelf af, maar daarvoor moet je je afm,elden en dat kan alleen op het moment zelf (dus niet: ik wil deze service over 3 weken stoppen) De clausule dat de centrale server hacken beloond wordt moet natuurlijk gewoon weer terug in de gebruiksvorwaarden
Pluspunten
Ben al bij xs4all sinds 1996. Misschien niet de goedkoopste provider, maar wel heel betrouwbaar, met een goed bereikbare klantenservice waar je ook echt geholpen wordt als er iets is.
Pluspunten
Bij problemen aan de lijn blijven totdat het probleem geheel verholpen is. Vrijwel nooit problemen. Uitgebreide services.
VerbeterpuntenPrijs aan de hoge kant.
Pluspunten
duidelijke taal
Verbeterpuntensneller laten aanmelden voor e mail, niet maanden lang vragen of ik de nieuwe email wil proberen
Verbeterpunten1
Pluspunten
Goede service doet alles
VerbeterpuntenMisschien Helpdesk 7x24
Xs4all reageert niet op vragen/klachten, twee keer via het servicecentre een vraag gesteld afgelopen jaar: ik heb geen antwoord gekregen. Een keer kan gebeuren, twee keer vind ik dubieus. Vraag over problemen met webmail. Geen antwoord. Klacht ingediend over ongevraagd gebeld worden door xs4all. Wordt 's avonds met afgeschermd nummer gebeld door medewerker van xs4all over 'hoe ik de service ervaar en waar het beter kan'. Goh, dat was nu net de reden om bij xs4all diensten af te nemen: om je privacy zoveel mogelijk te beschermen....krijg je op je vrije avond een verkoper aan de lijn. Heb het gemeld bij xs4all. Wil niet gebeld worden zonder reden en zeker niet op mijn privenummer. Vind dat een normale vraag van een klant sinds 1998. Wordt niet op gereageerd door xs4all. Indicatie op website zegt 'kort', net bijna 10 minuten in de wacht gestaan en nog geen contact, ik vind dat niet kort....zeg het dan niet. Zijn hele simpele en normale vragen. Kan/kon je niet allemaal zelf doen in het servicecentre, dan moet je wel bellen/mailen
Pluspunten
Te veel om op te noemen
VerbeterpuntenGeen. Gaat prima zo.
Pluspunten
Internetverbinding werkt altijd en ook snel. Als er toch eens wat is, wordt je snel geholpen door mensen die er ook echt verstand van hebben.
VerbeterpuntenTip: vooral gewoon zo doorgaan.
Pluspunten
Altijd verbinding van goede kwaliteit. Goede klantenservice.
VerbeterpuntenDe communicatie bij verhuizing.
Pluspunten
De klantenservice is over het algemeen prima. Soms zit er een stug iemand bij met weinig inlevingsvermogen. Inlevingsvermogen en kennis van de helpdesk is goed; i.e.g. is hun kennis beter dan de mijne ...
VerbeterpuntenToen mijn TV-ontvanger het een keer 13 dagen niet deed was er weinig communicatie, laat staan enige clementie. Daardoor is mijn vertrouwen in xs4all danig gekelderd. Vergelijkingsmateriaal heb ik natuurlijk niet
Vaak erg traag downloaden thuis, in hoog flatgebouw met veel (student) gebruikers.
Pluspunten
VerbeterpuntenWachttijd tel. klantensrvice is belachelijk lang, gemaakte afspraken worden niet nagekome, 3 verschilende medewerkers vertellen allemaal iets anders, nauwkeurigheid van werken ontbreekt
Pluspunten
Internet via glas werkt goed, ook bellen is in orde.
VerbeterpuntenTV is zeer slecht!. Continue problemen, stilstaand of haperend beeld, opnames die niet verwijderd kunnen worden, serie's die niet opgenomen worderen, etc, etc. Als je belt ligt het nooit aan de apparatuur, maar zij nhet externe(?) factoren. Serivce desk is slecht bereikebaar ,15 minuten in de wacht is niets. Ik snap absoluut niet hoe het kan dat ze als beste provider uit de tests komen.
Pluspunten
weinig downtime
Verbeterpuntenonvriendelijke SD met weinig parate kennis (moet ook voor simpele vragen in de kennisbank duiken)
Pluspunten
Alles, netjes voor elkaar.
VerbeterpuntenTV zenderpakket zelfsamenstellen Opgenomen TV programma's kunnen selecteren en wissen, nu is het 1 voor 1....
Pluspunten
Overzicht
VerbeterpuntenWachtwoord opnieuw instellen omduidelijk/ slecht vindbaar met als gevolg dat ik al heel lang met ellende zit en wel drie of vier keer moet inloggen voordat het opent. Waarom niet op dezelfde pagina of link? Ik heb nu een gekregen wachtwoord, dat niet te onthouden is, ook geen leesbaar woord is zoals bijv. miRiKveN, verschrikkelijk. Teugbladeren kan beter, verwarrend nu. Op sommige computers verschijnt alleen de laatste mail gedeeltelijk. De rest niet. Na openen attachment en wegklikken, wordt ik veel te vaak uit de mail gegooid en moet ik helemaal opnieuw inloggen, gedoe. Kost tijd. Ergert. Logt nu opeens alleen maar in bij openen oude mail, de gewone doet het weer niet: geeft dan aan dat wachtwoord onjuist is. Ik werk bij Scholenindekunst, Amersfoort, die jullie mail gebruiken. Ik moet twee keer inloggen. Eerst om op scholenindekunst te komen en dan nog eens met dezelfde gebr. naam en wachtwoord om op jullie mail te komen. Dat kan in één keer elders. Onduidelijkheid over vastzetten gebruikersnaam en wachtwoord: zorgen over bank inloggen etc. Gaat die via Explorer dan alle inlog 9gebr. namen en wachtwoorden). Dat durf ik dus niet. Gr. Monica Agterberg Ik werk met verschillende mailadressen, waaronder die van de Hogeschool van Amsterdam. De mail van jullie vind ik het minst prettig helaas.
Pluspunten
prima kwaliteit, ontzettende goede service.
Verbeterpuntenvaste klantenreductie