Pluspunten
De helpdesk, vriendelijk en vakkundig personeel.
Pluspunten
Beschikbaarheid internet. Ik ervaar weinig storingen en veilige verbinding
Pluspunten
Betrouwbaarheid Service
VerbeterpuntenBeschikbaarheid van hoge snelheid op mijn woonlocatie (3042AR). Zou graag Dig TV willen maar ben bang dat dit met mijn internetsnelheid niet goed gaat. Doe dat dus nu maar niet.
alles
Pluspunten
betrouwbare verbinding; goede telefoondienst
Verbeterpuntenadsl/vdsl bandbreedte is helaas niet meer concurrerend met kabel en glasvezel, snellere uitrol glasvezel in de oude binnensteden. TV functionaliteit functiuoneert niet vlekkeloos, nogal eens storing bij opnemen van programma's.
Pluspunten
werkt bij mij althans,altijd prima xs4all is voor mij toppie!!! dit is niet overal zo,ook het personeel altijd beleefd,en mochten er problemen zijn,je wordt altijd even vriendelijk te woord gestaan,en men heeft engelen geduld,net zolang tot het probleem als die er al zijn opgelost is. Dus ik raad iedereen aan ga naar xs4all.
Verbeterpuntenik zou niets kunnen bedenken,qua verbetering.
Pluspunten
Vriendelijk.
VerbeterpuntenEen spamfilter die werkt, een nieuwsserver die werkt, meer mensen met kennis en ervaring met Internet.
Pluspunten
Prijs van een totaal pakket is aantrekkelijk. Men weet waar het over gaat, maar zie verbeterpunten
VerbeterpuntenIk hen onlangs mijn account uitgebreid met TV en telefoon. Hoe alles werkt en wat nog meer de mogelijkheden zijn, wordt niet actief vermeldt. Je moet het zelf maar uitzoeken. Men heeft te veel te neiging dat alles logisch is en dat de klant dat toch weet. Een gebrek aan empathie dus. Denk vanuit de klant en niet vanuit jezelf als kenner. Zo moet jezelf als klant op zoek naar mogelijkheden. Zo werd ik niet geïnformeerd over de mogelijkheden van doorschakelen naar een ander nummer, voicemail. etc. Maar ook een gebruiksaanwijzing van de tv ontvanger ontbrak. Zelfs het verwijzen of en waar op een site te vinden.
HD televisie is mindere kwaliteit dan UPC. Geluid is echt slecht. Er hoort gewoon DD5.1 geluid bij. Ik twijfel regelmatig of het wel 1080p is en niet 720p. Als dit niet verbetert ga ik (met pijn) terug naar UPC.
Pluspunten
Goede technische ondersteuning bij de service desk. Snelle afhandeling van call's. Correcte houding naar de klant. Geduldig.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Alle
Pluspunten
- beschikbaarheid - bereikbaarheid - stabiliteit - innovatief (oa eerste met IPv6)
VerbeterpuntenHet personeel dat uitbesteedde installatiewerk (oa nieuwe installatie) uitvoert is ondermaats.
Pluspunten
Xs4all weet echt waar ze het over hebben!
Pluspunten
Een provider die niet zomaar achter alle 'opdrachten' van hogeraf gaat staan maar, als het moet, de strijd aan durft te gaan. Servicedesk blijft redelijk goed.
VerbeterpuntenIk ben al jarenlang lid. Eerlijk gezegd was XS4ALL in het begin de beste provider voor mij. De laatste jaren meer commercieel geworden waardoor ook kwaliteitsverlies. Ik heb nog steeds het idee dat de internetsnelheden ook hier gedrukt worden.
Pluspunten
Voor mij tellen betrouwbaarheid en met name veiligheid heel zwaar
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Service is o.h.a. zeer goed.Soms zit er een minder aardig persoon tussen.. Internet lijkt goed, maar langzaam. Kan aan eigen PC's liggen ...
VerbeterpuntenTV kwaliteit vind ik niet alles. Slechte teletext. ontvangst. Interactieve TV ook niet alles. Telefonie is duur geworden.
Pluspunten
Kennis van de klantensevice/helpdesk is goed.
VerbeterpuntenHelaas is dit waarschijnlijk buiten het bereik van XS4ALL maar de verbindingssnelheid die ik heb en de stabiliteit laten duidelijk te wensen over.