Pluspunten
Erg goede helpdesk en goede telefonische klantenservice.
VerbeterpuntenPrijsniveau (is onlangs al wel verbeterd)
Pluspunten
gewoon een top bedrijf , veel kennis aanwezig, telefonisch goed bereikbaar, zelf heb ik nooit storing gehad met internet.
Pluspunten
Fritzbox=zeer stabiel * geen noemenswaardige storingen gehad * service altijd oke. Ik ben al jaren bij xs4all en het is een bedrijf wat zich de privacy van de klanten aantrekt en het tegenovergestede van ziggo en upc, die een verlengstuk van de NSA zijn. Voor mij zo lang ik leef xs4all en niks anders en ik adviseer dat ook naar anderen toe.
VerbeterpuntenJullie moeten de monteurs in de gaten houden want die sluiten express de draden verkeerd om de volgende keer weer een keer terug te komen, heb ik bewijsstukken van. Geldpikkerij dus. Er zijn monteurs die twee petten op hebben en informant zijn. Dat zou je niet moeten hebben in je bedrijf. Het zou heel veilig zijn dat ik met mijn xs4all ip adres kan inloggen op mijn webmail, en niet andere ip's. Ik wil heel graag kunnen zien wie probeert in te loggen of ingelogd heeft. Of een vaste lijst met ipadressen vastleggen die mogen inloggen. xs4all gaat over een telefoonkabel, kunnen jullie die cai markt niet veroveren, daar waar upc en ziggo **** op zit. De prijs die ik nu betaal is ongeveer 40 euro en die zou eigenlijk 25 euro moeten zijn. Kijk naar netflix 8 euro p/m Wat televisiekanalen betreft: iedereen heeft zijn favorieten: bv. film action-hbo2-investigation-discovery ect laat de mensen kiezen de 13 favorieten a 3 euro p/m i.p.v. al die pulp die niemand kijkt. eerlijk en transparant zijn. mensen willen betalen voor hun favorieten en niet voor pulp t.v. ja dan gaan sbs6 en de rest failliet, maar die bieden helemaal niks, er zijn 51 miljoen on de run zonder eten en niks en sbs6 maakt verslag van het midden oosten, gecopieerd van een andere zender van 10 seconden, maar hondje Pipe was weggelopen uit vogelenzang, wel een documentaire van zeker 10 minurten, het was breaking news en daar hebben de mensen genoeg van. Mensen zijn het zat al die leugens van de mainstream.xs4all
Pluspunten
XS4ALL is voor mij een kwaliteits provider. Je betaalt voor de techniek, aansluiting, opties en algehele service . Vaak de voorlopers op techniek en jurisdictie op het internet. XS4ALL is voor mij zeker niet de goedkoopste, maar wel een ISP die verstand heeft van zaken.
VerbeterpuntenXS4ALL algehele aanbod is al in orde voor mij. Bij een storing waar de klant weinig aan kan doen verwachte ik iets meer inspanning om mij wel online te houden. Deze inspanning werd recentelijk niet geleverd tot mij teleurstelling. XS4ALL dient zich steeds verder in te spannen om de voorloper te blijven; de concurrenten komen dichterbij hetzelfde aanbod, wat de prijs tot kwaliteit balans beinvloed.
Pluspunten
Zeer deskundig personeel, zeer stabiele verbinding. (in 10 jaar tijd 1x een storing gehad, die direct is opgelost).
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Sinds begin dit jaar op glasvezel. Tot nu toe kan ik zeggen dat internet goed is, betrouwbaar en snel, televisie ontvangst is ook goed met scherp beeld, telefonie ook betrouwbaar
VerbeterpuntenOpnemen van TV is minder omdat serie opname het "weer" niet goed doet. Via een work around het uit- en aanzetten van de decoder gaat het allemaal wel maar is natuurlijk wel raar. Het heeft overigens wel even goed gewerkt, echter nu komt de serie weer niet terug. Met de work around kan ik wel leven.
Pluspunten
Goede kwaliteit modem.
VerbeterpuntenBetrouwbaar netwerk.... echter de laatste tijd valt de verbinding kort even weg en/of de snelheid is erg laag. Prijs / kwaliteit verhouding is niet meer correct. Andere aanbieders verhogen de snelheid wel.... of hebben gelijk abonnement met hogere snelheid. De rede dat ik nog klant ben bij XS4All is dat ik geen zin heb om mijn email adressen te veranderen.... tot dat ik me te veel ga ergeren aan de lage snelheid.....
Pluspunten
Kwalitatief goede aanbieder die de tevredenheid van de klant voorop stelt. Ik ben al sinds de start van xs4all niet weg te krijgen.
VerbeterpuntenHoge prijs die je moet betalen voor dit kwaliteitslevel, maar wel waar voor je geld. Helaas is dit geen optie voor studenten, anders was ik zeker met mijn studentenhuis overgestapt.
Pluspunten
zie de waarderingen
Verbeterpuntenmisschien kan de mogelijkheid van opmaak voor webmail verbeteren zoals kleur en lettertype
Pluspunten
Werd snel geholpen, ook vermeende defecte apparatuur werd snel vervangen. Met geduld werd getracht het probleem op te lossen.
VerbeterpuntenTe snel en ten onrechte werd "het probleem" bij de klant gelegd. Mijn apparatuur en systeem werd (tot tweemaal toe) in twijfel getrokken, hoewel dit voor de storing nooit het geval was.
Pluspunten
Kwaliteit 3-in-1 aansluiting Mensen van de Servicedesk (goed communiceren en weten waar ze het over hebben)
Verbeterpunten1. De TV-ontvangersoftware bevat na de laatste (BeginGemist) update bugs die er echt uit gehaald moeten worden. 2. Als je een call hebt openstaan en je belt de Servicedesk wil ik niet opnieuw door het hele menu heen, maar meteen naar de Servicedesk. Bij wat regelmatig contact omdat de call niet meteen is opgelost is dit erg onhandig. 3. Opvragen telefoongegevens VOIP over langere periode is een drama (duurt erg lang of verschijnt gewoon niet)
Pluspunten
Als je ze dan soms eens nodig hebt, dan zijn ze er en wordt je adequaat en profesioneel geholpen. Houden zo!
VerbeterpuntenHet mag en kan volgens mij wel wat goedkoper, vooral als je niet alles uit het aangeboden abbonementen gebruikt.
De webmail via een ipad werkt niet lekker, sluit zich soms vanzelf af tijdens het typen van een mail. Ook kan er soms mail getyped worden, want pakt de letters niet.
Pluspunten
Zeer hoge betrouwbaarheid op het gebied van diensten en ondersteuning. Heel klantgericht; bestaande klanten worden net zo netjes behandeld als nieuwe klanten. In het zeldzame geval dat ik gebruik moest maken van ondersteuning (klantenservice of helpdesk) bleek daaruit altijd kennis en vakmanschap.
Verbeterpuntener zijn betere producten op het gebied van webmail dan roundcube. Het gaat dan over look&feel, gebruiksgemak en wat onhebbelijkheden die er in zitten. 1x gebruik gemaakt van de internetvraagbaak. (Toegegeven: gedaan voor een kennis met KPN en zeer slechte ervaringen met KPN klantenservice). Toch jammer dat ik toch werd doorverwezen naar hun helpdesk terwijl XS4all onderdeel is van KPN. Tenslotte: de prijs mag altijd concurrerender.
Pluspunten
Innoverend
VerbeterpuntenAls pack abonnee betaal ik de hoofdprijs
Verminder de afhankelijkheid van onbetrouwbare KPN lijnen of probeer daar meer invloed op te krijgen. Ik gebruik XS4ALL alleen nog maar als back-up voor het geval dat de kabel uitvalt, maar niet meer als mijn primaire provider, en daarbij gaat het mij nog niet eens zo zeer om de hogere snelheid van de kabel.
Pluspunten
Goede klantenservice
Pluspunten
Helderheid van aanbod; betrouwbaarheid, helpdesk
VerbeterpuntenIn buitenland e mal is sms erg traag door slechte verbindingen en doordat de website complex is. Maak een uitgeklede versie van de webmail die in gebieden met minder goede verbindingen toch snel kan worden geraadpleegd. Geef klanten de keuze tussen deze uitgeklede en uitgebreide versie.
Pluspunten
* Zeer uitgebreid dienstenpakket, daardoor waarschijnlijk inmiddels de hoogste kwaliteits/prijsverhouding voor mensen die alles gebruiken. * Probeert technisch te excelleren en voor te lopen. oa. ipv6, vast ip adres, imap mail, shell access, fritzbox, instelbaar portfilter. * Bied naast deze dingen NOG meer extras zoals spotify, usenet, f-secure en gratis mobiel internet. * Principieel in privacy en internetrechten. * Probeert te luisteren naar kritiek.
Verbeterpunten* uitrol glasvezel moet sneller en eerlijker (bv geen stukken bebouwde kom overslaan omdat die wat minder dicht bebouwd zijn) * uitrol glasvezel moet transparanter. * xs4all mag trage realisering van uitrol glasvezel niet afschuiven op 3e partijen zoals reggefiber. * Waarom is er geen xs4all mobiele telefoon aanbod??