Pluspunten
niks
Verbeterpuntenveel te verberteren, waardeloos vanaf dag 1
Pluspunten
Als het eenmaal werkt is het een prima dienst. Administratieve problemen worden snel en adequaat opgelost.
VerbeterpuntenSinds Demon/Thus-PLC is overgenomen door Xs4All is het triest gesteld met de technische ondersteuning. Een minder neerbuigende toon aanslaan op de technische helpdesk.Dat ik hulp nodig heb betekent nog niet dat ik achterlijk ben. Verantwoordelijkheid nemen voor de "experts", die als monteurs worden langsgestuurd, als ik dat vinkje aanzet. Als ik betaal voor een telefoonaansluiting vind ik het ongehoord dat de helpdesk mij niet op dat nummer wil bellen, maar alleen op een mobiel. Telefonisch kanttevredenheidsonderzoek is leuk, maar welk knopje ik vervolgens ook indruk, mijn antwoord wordt niet geregistreerd (vaste lijn of mobiel maakt niet uit).
Pluspunten
waarom zou je nog een betaald xs4all mail in stand houden, als b.v. gmail evenveel of wellicht zelfs meer beidt, for free...?
4 storingen in de afgelopen 2 weken, ook nog van lange duur.
Pluspunten
zeer plezierige hulp door de helpdesk bij een probleem met aanpassen wachtwoord in mijn Fritzbox. Sowieso is de algehele dienstverlening van xs4all prima!
VerbeterpuntenRedelijk vaak hapering in de verbinding met internet, duurt meestal niet lang, maar kan vervelend zijn.
Pluspunten
Absoluut weinig storingen bij vragen altijd goed geholpen
VerbeterpuntenMisschien bij opzeggen internet , wat langer je email adres open houden ze zeggen een maand maar werd al na ander halve week stop gezet , met alle gevolgen van dien , is voor mij een reden om toch een andere provider te kiezen !!
Pluspunten
Top! Meer dan 15 jaar klant, nooit problemen, goede technische kennis bij klantenservice, altijd stabiele verbinding. Absoluut aan te bevelen. Niet de allergoedkoopste, maar wel top kwaliteit!
VerbeterpuntenGa zo door, blijf nadruk leggen op kwaliteit!
minder zelf ingenomen. kwaliteit/prijs is de laatste jaren bijzonder sterk afgenomen bijvoorbeeld, betalingstermijn is van een maand teruggebracht naar 2 weken. Extra kosten als niet met incasso wordt betaald. uitblijven van de beschikbaarheid van glas. (en niet zeggen dat dat bij een ander ligt, strijd dan voor je klanten)
Pluspunten
Altijd vriendelijke meedenkende medewerkers
Pluspunten
Betrouwbaar maar traag internet
VerbeterpuntenOuderwets en degelijk. Trage verbinbingen via koperdraadje. 40 Euro per maand is veel geld voor maar 8 Mbs. Ik zou voor dat geld al lang moeten overstappen naar ZIGGO: "met tientje voor een vriendje" aanbieding. Wanner komt echt snel internet?
Pluspunten
Uitstekende service, veel kennis in huis. Vragen of problemen worden direct beantwoord of opgelost.
VerbeterpuntenPrijs iets aan de hoge kant, maar wel logisch; je betaalt ten slotte voor hoge kwaliteit.
tv valt telkens uit en internet heeft veel storing ben zoekende naar een beterde
Pluspunten
Prettige mensen bij helpdesk, die niet stoppen voor je probleem opgelost is.
Ik kreeg een mailtje waarin staat dat mijn mailbox bijna vol is. Maar mijn verbruikspercentage blijkt 0 % te zijn!?
Pluspunten
op dit moment niks,zeer slechte ervaring.
VerbeterpuntenGeef geld ,wat u ontvangt van de KLANT uit aan goed,behulpzaam,personeel en niet aan studenten die wat bij willen verdienen .Een enkele daar gelaten,maar die zijn bij u met een lantaarn te zoeken.U werkt met een afschuifsysteem.
Pluspunten
Ik heb al sinds 1999 email bij dit bedrijf en ik heb, ook bij wereldwijd gebruik, slechts 1x meegemaakt dat het niet werkte.
VerbeterpuntenMailwindow: als ik aan het opschonen ben en een afzender tegenkom waarvan ik alles weg wil gooien, ik sta erop en wil sorteren, dan kan ik niet doorgaan. Want dan sta ik of bij de aaaa of bij de zzzz. Als ik b.v. facebook messages (bij de f, dus) wil weggooien, is dat heel erg onhandig.
Pluspunten
Was tot voor kort uitstekend: betrouwbaar, goede kwaliteit, prettige en deskundige service. Niet de goedkoopste, maar wel prima prijs/kwaliteits verhouding.
VerbeterpuntenAfgelopen maanden een kennelijk succesvolle advertentiecampagne. Met veel nieuwe gebruikers. Helaas... : nu lange wachttijden bij helpdesk, minder deskundig personeel, doorschuiven naar Guidion etc. Wel aardig personeel. Maar acute problemen oplossen: dat lukt nu even niet. Hopelijk vlot verbe******, terug naar oude XS4All!